Sportfogadás tippek: Bayern München - FC Barcelona

2013-07-24
A BL találkozók után most felkészülési meccsen is megmérkőzik egymással a Bayern München és a Barcelona. Pep Guardiola és Thiago lehet a két kulcsfigura, meglátjuk, mire mennek volt csapatuk ellen!

Bayern München - FC Barcelona

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds:1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

 

Bayern-Barca, a világ top csapatai közül kettő egymásnak feszül a felkészülés kelős közepén. Nem sűrűn fordul elő ilyesmi, így tényleg örülhetünk, hogy a Sportklub élőben közvetíti a mérkőzést.

Rögtön le kell szögezni, hogy ez nem vérre menő találkozó! A Barca eleve tartalékos lesz, a Konföderációs Kupán szereplő játékosok például nincsenek az utazó keretben, ők még szabadságukat töltik. Hiányzik majd a Xavi-Busquets-Iniesta középpálya, de Valdes, Dani Alves és sajnos Neymar is. Lesz viszont Messi, Tello, Alexis, Adriano, Song, Mascherano, Bartra, Montoya, Sergi Roberto és dos Santos.

Ugyanakkor a padon csupa-csupa fiatal, és valószínűleg lehetőséget is kapnak Rourától. (Ma még Roura irányítja a csapatot)

Ami rögtön látszik, az az, hogy a Barca nem az igazi, de Messi-Tello-Alesix féle trió azért okoz majd pár kellemetlen pillanatot a Bayern védőinek.

Valószínűleg a Bayern München sem úgy áll fel, ahogy tenné mondjuk egy újabb BL meccsen. A Müncheniek előrébb tartanak a felkészülésben, ezt láthattuk a Telecom Kupán hétvégén. 2*30 perces játékidő alatt kiütötték a HSV-t és a 'gladbachot is. 120 játékperc alatt 9 gólt rúgtak, és ugye top csapatok voltak az ellenfelek.

Viszont ma vélhetően a Bayernnél is többen pihenőt kapnak, a München ugyanis szombaton Szuperkupa meccset játszik a BVB-vel, és oda tartalkolnak. Ugyanakkor igaz, hogy ez a Bayern úgy megerősödött a nyáron, hogy nem nagyon tudnak gyenge csapatot kiállítani. ami biztos, hogy Götze még nem játszik, de például a Barcától szerződtetett Thiago biztos pályára lép volt csapattársai ellen.

Jó kis meccs lesz ez, ahol mindkét csapat mutat majd szép dolgokat, látunk gólokat, gyönyörű cseleket. Játszanak egy jót, újabb híveket szereznek maguknak, amit ugye nem lehet megcsinálni egy 0-0-ás meccsel.

Ha a Bayern legerősebb összeállításában lépne pályára, akkor lehetne ez 6-1 is, de tiszteletben tartják, hogy a Barca a válogatott játékosai nélkül lép pályára, így ők is 'lebutítják' majd csapatukat a fair play szellemében.

A Bayern gólja otthon nem kérdés, de Messiék is villannak majd minimum egyszer.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,