Sportfogadás tippek: Bayern München - 1. FC Kaiserslautern

2014-04-16
Tegnap a Borussia Dortmund egy izgalmas, sok helyzetet hozó meccsen megverte a VfL Wolfsburg csapatát, és bejutott a DFB Kupa fináléjába. Ma a Bayern München és a másodosztályú Kaiserslautern találkozik egymással, és megtudjuk, melyik két együttes játssza a döntőt. A mindenesetre nem kis meglepetés lenne, ha ma este az FCK kiverné a bajor együttest.

Bayern München - Kaiserslautern

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Mióta hivatalosan is német bajnok a Bayern München, azóta csak egy tétmeccset nyert meg. Igaz, a többi nem is volt annyira fontos. Nyeretlen maradt a gárda három bajnokin és nem tudta behúzni a Manchester United elleni odavágót sem. Igaz, utóbbit nem is nagyon akarta. Amikor igazán kellett a győzelem, akkor 3-1-re nyertek Robbenék az Allianzban a Manchester ellen.
Persze sem Guardiolának, sem Sammernek nem tetszik, amit a csapattól lát. Az elmúlt időszakban nem ehhez szoktunk hozzá. Mindketten elbeszélgettek a srácokkal, és nyilatkoztak egy-két olyat, hogy talán a focisták is észbe kapnak, hogy nincs még letudva ez a szezon. Guardiola elmondta, hogy vissza kell térni a helyes útra. Kitért arra is, hogy most nem fogja pihentetni legjobbjait, azt szeretné, ha a 'lautern ellen a legjobb Bayern lépne pályára. Persze az vita tárgya, hogy melyik a legjobb kezdő 11, de amit Guardiola vázolt, az közel van hozzá. Egyébként valószínűleg a Real Madrid ellen is ez a csapat kezd majd, ez amolyan főpróbának tekinthető.
Bayern: Neuer - Lahm, J. Boateng, Dante, Alaba - Schweinsteiger, T. Kroos - Robben, T. Müller, Ribery - Mandzukic
Kaiserslautern: Sippel - Dick, Orban, Torrejon, Löwe - Karl, Jenssen - Matmour, Idrissou - Zoller, Lakic
Guardiola nem becsüli le a Kaiserslauternt. Nem is teheti, ő is tudja, hogy nincs tuti meccs. Egyébként Runjaic, a vendég-csapat edzője is nyilatkozott, és elmondta, hogy nem adják fel a meccset, küzdeni fognak, és próbálják megnehezíteni a hazaiak dolgát. A játékosok is azt mondták, hogy nem azért mennek az Allianzba, hogy mezt cseréljenek. Persze mondani lehet, de ha a Bayern komolyan odateszi magát, egy félidő alatt kivégzi másodosztályú ellenfelét.
A Kaiserslautern legutóbb az 1997/98-as szezonban győzött a Bayern otthonában, akkor a Lautern bajnoki címet ünnepelt. Azóta megváltozott egy két dolog, a 'lautern a másodosztályban a feljutásért küzd, a München pedig épp a BL-címét próbálja megvédeni.
Ha hihetünk a nyilatkozatoknak, most egy éles Bayern fut ki a gyepre, amely választ ad a kritikusainak. Minimum 4-5 hazai góllal számolhatunk, valószínűleg nem ússza meg az FCK a kiadós zakót.
Sok sikert a tipphez!
 
Címkék: sportfogadás, tipp,