Sportfogadás tippek: Barcelona B - Deportivo

2013-10-13
A 16. Barca B a Deport fogadja ma délben a spanyol Segundában. Mindkét csapat elégedetlen jelenlegi pozícójával, és nyerni szeretne.

Barcelona B - Deportivo

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds:1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 12:00

 

A Barca B csapata nem szerepel túl jól idén. Utolsó három találkozójukat elveszítették, ráadásul gólt sem lőttek. Pedig nem ez volt rájuk jellemző a korábbi években, rendre sokgólos találkozókat játszottak, lőttek 3-4 gólt, meg kaptak is.

A Depor alighanem feljutásról álmodozik, de ahhoz nyerni kéne, és tapadni a többiekre. Mindössze 4 gólt kaptak, ami arról árulkodik, hogy a védelem a helyén van, de a nyolc rúgott gól elég kevésnek tűnik 8 forduló alatt.

Reméljük a Mini Estadiban megszórják egymást a csapatok. A hazaiaknál Dongou és Ramirez azok a támadók, akiktől várják a gólokat, de eddig ketten összesen lőttek egyet. Dani Nietonak van 4 gólja, jelenleg rá épül a Barca B, hisz a 8 bajnokiból 7-et végigjátszott.


A katalán együttes most nem tűnik olyan erősnak, nem igazán látni azokat a srácokat, aki Bartrához, Montoyához, SErgi Robertohoz vagy Tellohoz hasonlóan egy-két év múlva Messiékkel rúghatják a bőrt az élvonalban. Viszont a rendszert ismerjük, és ez a rendszer azért tud működni. Nem létezik, hogy a katalán együttes sorozatban 4. meccsén se szerezzen gólt.

A Depor kerete talán erősebb, több rutinos játékosuk is van. Marchena, Manuel Pablo, Paulo Asuncao és Arizmendi is sokmindent megtapasztalt már, élvonalbeli meccskkel a hátuk mögött próbálnak újra visszakerülni az élvonalba. Ha azt nézzük, hogy a Barca B utolsó 3 meccsén nem lőtt gólt, a Depor pedig nem kapott, akár meg is ijedhetnénk, hogy nem látunk hazai gólt, de biztosak vegyunk benne, hogy ez a sorozat mindkét oldalon megszakad. A galíciaiaknak pedig kötelező gólokat lőni, sőt nyerni is, ha komolyan gondolják a feljutást!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,