Sportfogadás tippek: Barcelona - Inter Movistar

2017-03-29
Szerda este a világ legnívósabb futsal-bajnokságának két legerősebb csapata találkozik. Ez a Barca-Inter mérkőzés!

Barcelona - Inter Movistar

Online sportfogadás tipp: 6.5 gól felett

Bet365 odds: 2.00

 

Tippmix odds: -

Kezdés: 03.29. 21:15

 

A Barca-Inter nem csak egy meccs a sok közül, hanem a MECCS. Az elmúlt két idényben is az Inter nyerte az alapszakaszt (a Barcelona előtt), és nagyon úgy néz ki, hogy most is a Movistar végez az élen. Persze ez még nem biztos, főleg akkor nem, ha szerda este a Barca hazai pályán megveri legnagyobb riválisát.

Öt fordulóval az alapszakasz vége előtt 5 pont a Barca hátránya, azaz a katalán együttes mai sikere esetén ez a hátrány 2 pontra csökkenhet. Az alapszakasz-elsőség fontos a presztízs miatt, és a play off-ban pályaelőnyt jelent.

A 25. körben egyik csapat meccsén sem potyogtak a gólok, talán már a mai találkozó járt a fejekben. A 24-ben viszont a katalán Barca 7-4-re verte a Levantét, az Inter pedig 9-3-at játszott a Santiago ellen.

A két együttes találkozói általában gólgazdagra sikerdnek. Mi a 6.5 gól felett tipp mellett tesszük le voksunkat, ez a tipp az elmúlt hat bajnokit tekintve 5-ször bejött volna. Elvileg a kulcsjátékosok közül mindenki egészséges, egyedül Rafael játéka kérdéses az Interben. Jó kis meccs lesz ez, mert a Barca otthon 12 meccséből 10-et megnyert, viszont az Internek van egy brutális 12 meccses győzelmi szériája, aligha szeretné, ha pont a nagy rivális Barca szakítaná meg. Közben az Inter a spanyol kupát is behúzta, és lassan jön majd az UEFA Futsal Cup FF is, ahol az Inter a Dróth Zolival felálló Kairattal játszik elsőként. Ez még odébb van, majd április végén redezik a Futsal Cup Final4-t, most még mindenki a szerdai bajnokira koncentrál. Fontos a vendég együttesnek is a mai mérkőzés, hisz ha győz a Movistar, akkor 8 pont előnye lesz, amit a Barca négy kör alatt már aligha fog ledolgozni.

A futsalban klasszikus a Barca-Inter, kötelező program szerda estére! Ráadásul az Interben játszik a világ legjobbjának számító Ricardinho, minden perc ajándék számunkra, amikor láthatjuk őt játszani. 

Címkék: sportfogadás, tipp,