Sportfogadás tippek: Atlétika EB - Női 200 méter

2014-08-14
Javában zajlik a zürichi 2014-es atlétika Európa-bajnokság. Tegnap a női 100 m-es síkfutást a holland Schippers nyerte, ám nem elégszik meg ezzel!

Atlétika EB - női 200 m

Tipp: Schippers nyer

Odds: 1.50

Iroda: bet365

 

Ma, azaz csütörtök délelőtt (11:10-től) rendezik az előfutamokat, így nem kell meglepődni, ha nincs a kínálatban. Majd délután ismét kiteszik, és tudunk rá fogadni. Ezek az előfutamok semmit sem változtatnak a szorzón, Schippers, Sumaré és a többi nagyágyú lazán begyalogol a célba, nem futnak majd nagy időket, pláne nem a tegnap esti 100-as döntő után. Azon lesznek majd, hogy továbblépjenek, így az oddsok aligha változnak majd.

Szóval Schippers tegnap megnyerte a 100-at, igencsak imponáló magabiztossággal. Gyengén rajtolt, mondhatni biztonságit. A táv első felén a francia Soumaré vezetett, kisebb termetű, jobban rajtol mint a holland lány. A táv első felében a francia hölgy volt jobb, ám Schippers hosszú lépteivel nem igazán lehetett mit kezdeni. Soumaré nem egy S-A. Fraser-Pryce, aki apró termete ellenére lefutja a világot. Schippers jelenleg európa legjobb sprintere a lányoknál, és az az igazság, hogy 200-on még jobban kijöhet a különbség közte, és a mezőny között.

Ha 60 m-t kéne futni, Soumaré lenyomná a holland riválisát. 100-on már nem, és félő, hogy 200-on pedig még annyi esélye sem lesz az apró francia lánynak, mint volt 100-on. Schippers jól futja a kanyarokat is, és mivel a rajt 200-on még kevesebbet számít, így egyértelműen nő az esélye a győzelemre a hollandnak.

Jelenleg a bet365 1.50es oddsal kínálja a Schippers győzelmét, de az unibet már csak 1.30-as oddsal fizet. A mi tippünk az, hogy a holland lány a 200-at is megnyeri. Nagyon meggyőző volt tegnap is, Soumaré is elmondta, hogy jelenleg ő a legerősebb sprinter a mezőnyben.

Egyébként idén Európában Schippersnek van a legjobb ideje 200-on. Az ő 22:34-es idejét megközelíteni sem nagyon tudták, ráadásul ő az a csaj, aki percről percre fejlődik. Nem is kérdés, hogy a 100 untán a 200-at is nyeri.

Sok sikert!

u.i.: A döntőt nem ma futják, ám jobb minél hamarabb megtenni a tippet, mert az odds előbb-utóbb esésnek indul!

Címkék: sportfogadás, tipp,