Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Real Sociedad

2014-02-02
Tegnap a Barca-Valencia meccsen nyerni tudott a vendég együttes, és a szezon egyik legnagyobb meglepetését okozta. A mai Atleti-Sociedad találkozón a baszkok győzelme nem okozna akkora szenzációt, de szintén a meglepetés kategóriába tartozna. Mi bízunk bennük!

Atletico Madrid - Real Sociedad

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

Az Atleti győzelme esetén átveheti a vezetést a Barcától a La Ligában. Ennél nagyobb motiváció aligha szükséges a Matracosoknak, de ha visszaemlékszünk, volt már erre esély nem is oly rég, amikor a Barca megbotlott a Levante ellen. Azt a meccset követően az Atleti is csak döntetlent játszott a Sevilla ellen, és a Barca maradt a listavezető. Könnyen lehet tehát, hogy ha megint botlik az Atletico, a Real Madrid lesz a nevető harmadik?

A Sociedad a legjobb formában lévő csapat Spanyolországban. A Villarreal ellen belefutottak egy kiadós zakóba, de ezen kívül mindig szépen, és eredményesen játszanak. Arrasate csapata tehát szárnyal, és ez könnyen a Sociedad fordulója lehet, hisz egyik közvetlen riválisa, a Sevilla tegnap nem szerzett pontot, és az is benne van, hogy a Bilbao sem fog.

A baszkoknál Vela, Griezmann és Agirretxe a siker kulcsa. Legutóbb egy hétfői meccsen úgy nyert a Sociedad, hogy meg sem izzadt. Griezmann triplázott, és betalált Vela is. Nagyon szép focit játszik a baszk együttes, és az eredményeik jelzik, hogy eredményesen teszik mindezt.

Az Atleti stabil gárda, de az elmúlt időben azért ez a stabilitás már nem az igazi. Az utolsó öt bajnokit nézve a Rayo és a Levante ellen is kapott 2-2 gólt a piros-fehér mezes együttes, pedig ezek a csapatok nem tartoznak a legjobbak közé.

A Sociedad tavaly is megtréfálta a Vicente Calderónban az Atletit (0-1), mi pedig azt tippeljük, hogy ha nyerni nem is fog a baszk együttes, Griezmann és társai  legalább egy gólra ismét jók lesznek! Ezt a tippet 1.72-es oddson nem lehet kihagyni!

Címkék: sportfogadás, tipp,