Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Granada

2016-10-15
Szombaton lép pályára a három gigász a spanyol Primerában. Kétség kívül az Atletinek van a legkönnyebb dolga papíron, az eddig nyeretlen Granada látogat a Vicente Calderónba.

Atletico Madrid - Granada

Online sportfogadási tipp: Atletico góljai 2.5 felett

Bet365 odds: 1.80

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 18:30

 

Az Atletico Madrid el van könyvelve, mint bekkelős csapat. Az igaz, hogy kevés gólt kapnak, de azért az Atleti előrejátékban sem gyenge. Sőt!

Simeone csapata valóban ritkán nyer 5 meg 6 gólokkal meccset, de azért idén is volt már idegenben 4-0-ás sikerül a Celta ellen, ami azért nem gyenge, emlékezzünk csak arra, hogy a Celta idén (is) elverte már a Barcát. De volt a Vicente Calderónban 5-0-ás siker a Gijón ellen, és valami hasonló arányú győzelemre tippelünk mi ezen a 'tico-Granada meccsen.

A két együttes ég és föld, max. a klubszínek hasonlóak. Ugyanakkor az Atleti 14 lőtt gól mellett kettőt kapott, a Granada 7 lőtt gól mellett 16-ot kapott. ami igazán cinkes, hogy az andalúz együttes úgy utolsó, hogy a nehéz meccsek még hátra vannak az őszi fordulóból. Szinte alig találkoztak még felsőházi csapattal, és így jött össze két pontocska. A klub edzőt is cserélt, aminek ma kéne látni hatását, de kétséges, hogy ezzel a kerettel Lucas Alcaraz csodát művel. Vagy ha igen, nem ma kezdi.

A Vicente Calderónban esélytelen a Granada. Az nem is kérdés, hogy az Atleti nyer, az a kérdés, gálázik-e egyet ismét?

A gála mellett szólhat, hogy Ochoa, a Granada kezdő kapusa megsérült. Lombán sem teljesen egészséges, de Foulqier, Khrin, Kelava Silva, Saunier és Kelava sem 100%-os. Akad egy-két kimaradó az Atletinél is, de a kulcsjátékosok egytől-egyig bevethetőek. Talán Saul a legnagyobb név a kimaradók közül, de ennyi.

Hogy a két együttes párharcát az utóbbi években mennyire az Atleti dominálja, jól jelzi, hogy a Granada az utolsó 5 bajnokin gólt sem lőtt a madridi csapatnak. Tavaly pl. a Vicente Calderónban egy ennél erősebb Granada 3-0-ra kapott ki, valószínűleg ezt a három gólt most is közéteszik a hazaiak. Sőt, ha Griezmannéknak lesz kedvük focizni, és nem vesznek vissza a nagyobb előny tudatában sem, tényleg a Gijón sorsára juthat a Granada.

Tipp: 4-0

Címkék: tipp,