Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Getafe

2015-09-21
Szerte Európában hétközi fordulókat rendeznek, nem kivétel Spanyolország sem. A korábban óriásölőként is emlegetett Getafe számára az egyetlen pozitívum lesz a keddi meccsben, hogy nem kell sokat utazni...

Atletico Madrid - Getafe

Tipp: Atletico győzelem (Atletico -1 AH)

Odds: 1.25 (1.35)

Iroda: bet365

Kezdés: kedd, 20:00

 

A spanyol élvonalban négy forduló után csak a Barca veretlen, a riválisok már botlottak. Nem lehet tehát sokat hibázni, így az Atletico sem szórakozhat el újabb pontokat, pláne nem otthon, pláne nem a Getafe ellen!

Kis madridi derbiként szokás emlegetni ezeket a mérkőzéseket, mindkét együttes fővárosi, így a Getafe focistái nem fognak elfáradni az utazástól. Fran Escribá csapata egyébként pocsék rajtot vett, az első három találkozóját elveszítette a Getafe. A 4. fordulóban viszont fordult a kocka, a Malagát 1-0-ra sikerült legyőzni. Ettől függetlenül nem fest túl jól a mérleg, hisz az még benne is volt, hogy a San Mamésben nem terem pont, de az Espanyol és főleg a Granada elleni zakók nem jelentenek túl sok jót a továbbiakra nézve.

Mióta Simeone irányítja az Atletit, a Getafe esélytelen a Matracosokkal szemben. A két együttes utolsó 9 (!) tétmeccsén a Getafe nem hogy nem nyert, gólt sem lőtt az Atletico ellen! Most sincs semmi esélye a vendég együttesnek, jobban teszi Escribá mester is, ha 'feladja' a mérkőzést, és legjobbjait a vasárnapi Levante elleni ki-ki meccsre pihenteti. A rotációt vélhetően alkalmazni is fogja a vendég együttes, rövid időn belül három meccset kell lejátszani, ehhez a terheléshez nincsenek hozzászokva a vendégek. Aztán ha ebből a Malaga-Atleti-Levante elleni találkozókból begyűjt a Getafe hat pontot, az a maximum teljesítmény.

Az Atletoci Madrid rendkívül bő kerettel rendelkezik, azt pedig jól tudjuk, hogy fizikálisan az egyik legjobban felkészített együttes a világon az Atletico Madrid. Tényleg nem véletlen, hogy a Getafe már 9 mérkőzés óta gólképtelen a Matracosok ellen. Sima meccs lesz, és valóban lehetne nagyobb is az odds, de ha úgy nézzük, kapunk a pénzünkre 93-94 perc alatt 25 %-ot, ami azért nem rossz...

Címkék: sportfogadás, tipp,