Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - FC Barcelona

2014-04-09
A Chelsea és a Real Madrid már a legjobb négy között van BL-ben. Ma a Manchester, a Bayern, a Barca és az Atletico juthat be az elődöntőkbe. A mi tippünk az Atletico - Barcelona találkozóról érkezik.

Atletico Madrid - FC Barcelona

Tipp: A Barcelona gólt szerez

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Kezdjük a legfontosabbal: A Barca csapatában nem játszik Valdes, és nem játszik Pique sem. A katalán együttes védelmének közepén Bartra és Mascerano játszik, széleken Alba és Alves. Az Atletico Madridnál is vannak sérültek, ám egyelőre kérdéses, hogy Arda Turan és Diego Costa tudja-e vállalni a játékot. Arda és Costa azért edzegettek, igaz a csapattól külön. Tényleg senki sem tudja ebben a pillanatban, hogy Costa és Turan játszik-e, bár az az igazság, hogy a tipp szempontjából lényegtelen.

A tipp szempontjából az a lényeges, hogy a katalán csapatban játszik a középpályán Xavi, Busquets és Iniesta. A csatársorban ott lesz Messi és Neymar. Rajtuk kívül vagy Fabregas, vagy Alexis Sanchez jut szóhoz elöl. Xavi nyilatkozott a meccs előtt, elmondta, hogy fizikailag jó erőben vannak, az odavágón a 90. percben is nyomás alatt tudták tartani a Madridot. Ez tény, ugyanakkor a 18 lövésből csak egy lett gól, ez pedig nem egy jó arány.

Persze könnyen lehet, hogy ma a szerencse a katalánokkal lesz. Márpedig ha ismét ennyi helyzetet össze tudnak hozni Messiék, akkor kizárt, hogy nem találnak be. Tata Martino rotációjának eredménye, hogy frissebbek a katalánok. Xavi is nyilatkozta, hogy fizikailag teljesen rendben vannak, míg az Atleti focistái aligha lehetnek a legjobb erőben. Simeone ebben az idényben nem rotálta úgy játékosait, mint a másik oldalon honfitársa. Hiába kell Messiéknek a világ legjobb védelmével szembenézni, egy gólt össze fognak hozni!

Ja, és ne feledjük, 0-0-al az Atletico lenne a továbbjutó, hisz a Camp Nouban betalált a 'tico. A Barcának a továbbjutáshoz minimum egy gólt be kell passzírozni. Jó tipp a Barca továbbjutása is 1.66-os oddson, de mi próbálunk tutira menni! Márpedig a Barca-gól tényleg tutinak tűnik.

Várható kezdőcsapatok:

Atletico: Courtois-Felipe Luis-Godin-Miranda-Juanfran-Gabi-Tiago-Koke-Raul Garcia-Diego Ribas-Villa

Barcelona: Pinto-Alves-Bartra-Mascerano-Alba-Busquets-Xavi-Iniesta-Fabregas(Alexis)-Neymar-Messi

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,