Sportfogadás tippek: Atletico Kolkata - Chennai Titans

2015-11-18
A mai napra egy laza átvezető tippel szolgálunk. Indiába látogatunk, ahol a rövidke ISL alapszakasza a végéhez közeledik. A Titans jelenleg az utolsó helyen áll, meccset kell nyernie, ha a rájátszásban is pályára szeretne lépni.

Kolkata - Chennai

Tipp: A Chennai Titans gólt szerez

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: szerda, 14:30

 

Az Indiai Super Liga alapszakaszának vészesen közeledik a vége. A Chennai Titans jelenleg az utolsó helyen áll a nyolc-csapatos ligában. Ez elég cudarul hangzik, de azért erről a ligáról tudni kell, hogy az alapszakasz 14 meccses, azaz nagyon rövidke. Ráadásul a Titans és a listavezető Goa között 'csak' 8 pont a különbség. Ha ma délután (CET) nyer a Chennai, akkor az 5. helyre lép föl, és lesz még négy meccse, hogy a legjobb négybe kerüljön, és ott legyen a rájátszásban. Nem lehetetlen, sőt!

A Titans legutóbb Elano góljával vezetett a North-East United ellen, aztán mégis kikapott 2-1-re... Egy gólra minimum jók lesznek a titánok a mai napon is, a Mendoza féle gyorslábú spílereknek talán nem is árt, ha idegenben játszanak, így jobban működhetnek a kontrák. Ott lesz a csapatban Elano is, akinek elég egy jó helyről elvégzett szabadrúgás, jó eséllyel oda rúgja, ahová akarja. Mendoza és Elano a Chennai két gólvágója, más tényleg csak elvétve talál be. De ez a két játékos, Mendoza és Elano nem csak a csapatból, de az ISL mezőnyéből is kiemelkedik. Ráadásul ők tavaly, az ISL első idényében is itt játszottak, tehát elég jól ismerik már egymást. Működik a kettejük közti játék-kapcsolat, és bizony nem alibizhet a Titans, meccseket kell nyerni a hátralévő 5 fordulóban.

A Kolkata jelenleg a 4.. helyen áll, tehát nincs még biztonságban. Persze sokkal jobb helyzetben van, mint mai ellenfele, de nem kényelmesedhet el. Egyébként októberben a két együttes öt-gólos találkozót játszott, a Kolkata 3-2-re tudott győzni Valdo és Postiga duplájának köszönhetően. Egyébként Helder Postiga, a portugál ász azon az egy meccsen lépett pályára, és két gólt szerzett.

Reméljük, hogy ez a mai meccsük sem lesz unalmas, a Chennainak pedig gólokat kell lőni, meccset kell nyerni, hogy legyen esélye a play-off-ra. Mi bízunk az Elano-Mendoza párosban, egy gólra jók lesznek a titánok ma is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,