Sportfogadás tippek: Atlanta United - Minnesota

2017-10-03
Az MLS-ben az alapszakasz a végéhez közeledik. Az Atlanta már biztosan ott van a rájátszásban, ám ha mindhárom hátra lévő összecsapását megnyeri, akkor az első körben nem kell pályára lépnie.

Atlanta - Minnesota

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3.5 felett

Unibet odds: 1.82

Kezdés: szerda, 01:00

 

Mindkét együttes újonc az MLS-ben, az első évüket töltik ebben a bajnokságban. Az Atlanta United remekül fel lett építve, az első évében rögtön ott van rájátszásban, ez pedig nem várt jó teljesítmény. A Minnesota picikét gyengébb teljesítményt nyújtott, de a Minnesota nagyon gyengén kezdte a szezont. Ahhoz képest óriásit fejlődött ez az együttes.

A Minnesota nagyon mélyről indult, az első fordulókban óriási zakókat kapott. Nem nagyon volt meccs, amit 5-6 gól alatt megúszott. Ilyen volt a szezon egyik legemlékezetesebb összecsapása is, amikor az Atlanta Unitedet fogadta a csapat. Egy havas meccsen sikerült nyernie az Atlantának, de olyan körülmények voltak, hogy az majdnem irreális volt, Európában több spori mondta volna, hogy ilyen körülmények között bizony nem lehet játszani.

Az Atlanta viszont havas, csúszós talajon is rúgott hatot. Most pár hónap elteltével otthon fogadja a Minnesotát, a Mercedes Benz Stadionban. Ebben a létesítményben még veretlen az Atlanta, sőt a Montreal elleni összecsapást kivéve mindig lőtt legalább három gólt.

Ami a vendég Minnesota csapatát illeti, a pocsék szezonkezdet óta azért összekapta magát ez az együttes is. Sikerült rúgni 41 gólt, de a 61 kapott arányaiban a legtöbb a ligában. A maradék négy meccsen lehet focizni egy jót, vélhetően így lesz ez most is. Az Atlanta a támadó foci híve, a Minnesota pedig biztosan visszagondol arra a havas meccsre, és szeretne visszavágni az Atlantának. Egyébként a hazai piros-feketék 4 meccs óta nem kaptak gólt, de ha a Minnesota hozza a rendkívül nyílt fociját, itt biztosan betalál, de az is fix, ha kap mellé vagy 4-5 gólt ismét. Hazai oldalon Almirón játéka kérdéses, a vendégeknél Villardi és Cronin mellett Anor Davies és Demidov sem játszik valószínűleg. Kár lenne erőltetni a játékukat, hisz igazi tétje mér nincs a meccsnek a Minnesota szempontjából.

Címkék: sportfogadás, tipp,