Sportfogadás tippek: Arsenal - Newcastle

2012-12-29
A Premier League 20. fordulója kerül ma megrendezésre, a nap utolsó találkozója pedig az Arsenal és a Newcastle találkozója.

Arsenal - Newcastle

Tipp: Arsenal

Odds: 1.40

Iroda: sportingbet

Kezdés: ma 18:30

Az Ágyúsok december első napján még kikaptak a Swanseatől, aztán megnyerték következő három mérkőzésüket. Most 30 ponttal a 7. helyen állnak, de egy meccsel kevesebbet játszottak mint az előttük álló Tottenham, Everton, West Brom trió!

Wenger csapata jó formában van, a Newcastle ellen is feltétlenül esélyesek! A Szarkák nem szerepelnek túl fényesen, utolsó négy találkozójuk közül egyet nyertek, és hármat buktak el.

Nem véletlen, hogy a Szarkák most gyengélkednek, rengeteg hiányzóval kell számolniuk ma is. Míg a hazaiaknál Fabianski, Santos és Diaby nem bevethető, addig a vendégeknél egy csapatra való játékos fog hiányozni. Ben Arfa, Tioté, Gutierrez, Gosling, Cabaye, R. Taylor, Anita, Vuckic, Williamson és S. Taylor...

Sokkal ütőképesebb csapat az Arsenal, formában is vannak, szóval nem valószínű, hogy a 10 játékosát nélkülöző Newcastle pontot tud szerezni az Ágyúsok otthonában. Pardewnak óriási fejtörést okoz a középpálya összeállítása, hisz onnan rengetegen dőltek ki. Valószínűleg 4-3-3-at játszanak majd a vendégek, mint legutóbb a Man. United ellen, akkor négy gólt szedtek be :D

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,