Sportfogadás tippek: Arsenal - Napoli

2013-08-03
Az Audi Kupa után kezdődik az Emirates Kupa! A résztvevő csapatok: Galatasaray, Porto, Arsenal, Napoli

Arsenal - Napoli

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.62

Iroda: unibet

Kezdés: 17:15

 

Az Emirates Cup egy felkészülési torna, mindig négy csapat vesz részt rajta! Ez gyakorlatilag az Arsenal házi rendezvénye, egyedül ők képviselik az állandóságot, a másik három csapat pedig meghívás alapján vesz részt a tornán.

A Napoli, a Porto és a Galatasaray is először kapott meghívást, az Arsenal pedig a hatodikra készül. Az első ötből hármat behúztak az ágyúsok, de ezeken a meccseken a felkészülés, a tatkikák próbálgatása élvez előnyt.

A Napolinál volt mozgás a nyáron. Eleve ott van Rafa Benitez személye, aki Mazzarrit váltotta a kispadon, és ott van Higuain, Albiol, Reina, Mancini, Callejon az érkezők oldalán, akiket be kell építeni. Nincs már Cavani, Insigne és de Sanctis, tehát a Nápolynál volt mozgolódás rendesen.

Jó kérdés, hogy a Real triója, Albiol, Higuain és Callejon mire lesz képes, mert az egyértelmű, hogy nekik visszalépés a Serie A a Real Madrid után. Meglátjuk, kapnak-e új impulzust, vagy beleszürkülnek a Serie A mezőnyébe. De ugyanez igaz a Napolira, nem lehet tudni, képesek-e megismételni a tavalyi szezont.

 

Az Ágyúsok az elmúlt időben Ázsiában túráztak, és bizony igen eredményes túra volt az, mindenkit elvertek, akivel csak játszottak. Náluk nem volt nagy mozgás, hiába cikkeztek itt nagy nevekről, Wengerék a szokásos módon mindenkiről lecsúsztak. Az igazi Arsenal drukkerek valahol legmélyen tudták, hogy a bedobott nevekből semmi sem lesz. A legnagyobb igazolás Sanogo, aki az Auxerre-ből megy át Londonba. Na ja, fiatal és francia, Wengernek nem kell több!

Az Arsenal tehát maradt a régi nagyvonalakban, de egy évvel rutinosabbak lettek. Más pozitívum nem nagyon van, de ez bőven elég lehet. Giroud Ázsiában lőtte a gólokat becsülettel, Walcott pedig mindent kihagyott, amit csak lehetett! Walcotton látszott, hogy annyira nincs kedve az egészhez, de hát ez a profi dolga. Neki talán jobb lett volna két hét valami tengerparton, de az is lehet, hogy a komolyabb meccseken jobban koncentrál majd.

Pozitívum volt Wilshere játéka, ő kifejezetten nagy kedvvel játszott, és nagyon frissnek tűnt mondjuk Walcotthoz képest.

Azt is hozzá kell tenni, hogy azon az ázsiai túrán sokan nem vettek részt, de a mai mecsen már ott lesznek a csapattal.

A mai meccs arra lesz jó, hogy Wenger megnézze, mire is képes csapata egy komolyabb európai együttes ellen, Benitez pedig sakkozhat rendesen, ő azon lesz, hogy a Serie a rajtjára megtalálja az ideális kezdőcsapatát.

Mi mindkét együttestől várunk gólokat. Az Ágyúsok hazai tornájukon aligha maradnak rúgott gól nélkül, ugyanakkor a Napoli játékosai is be fognak találni!

A Napolinál most mindenki bizonyítani akar valakinek. Benitez a klubvezetésnek, a régi játékosok Beniteznek, az újak pedig azon lesznek, hogy beilleszkedjenek, ezt pedig csak úgy lehet, ha mindenki keményen odateszi magát!

Jó kis meccs lesz ez, biztosak vagyunk benne, hogy mindkét oldal villani fog minimum egyszer!

Sok sikert, és kellemes hétvégét kívánunk mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,