Sportfogadás tippek: Arsenal - Bayern München

2013-02-19
Mindenki számolja a perceket, hogy mikor lesz már 20:45, és kezdődik végre az Arsenal-Bayern! Ez szintén olyan meccs, hogy mindenkinek van rá tippje, akár több is! Nézzük, mi mire gondoltunk a meccsel kapcsolatban

Arsenal - Bayern München

Tipp: Arsenal góljai 1.5 alatt

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

A mérkőzésről már írtunk bővebben a Tippmix Tippek rovatunkban, miszerint 2-3 gólt várunk ezen az összecsapáson. Ám arra igencsak kevés az esély, hogy az Arsenal többször is mattolja Neueréket.

A Bayern a Bundesligában 11 idegenbeli fellépésén 27 rúgott gólja mellett mindössze egyet kapott! Az a stabilitás, ami a Bayernnél megvan, egyik csapatnál sincs meg a top bajnokságokban. A Real és a Barca alig hoz le meccseket kapott gól, vagy gólok nélkül, de a Man City és a United sem, hogy a Juvét ne is említsük. Egyedül a Bayern az, amely csapat inkább szeretne kevesebbet kapni, mint többet rúgni!

Dante leigazolása óriási húzás volt a bajorok részéről, ő mindig a pályán van, amikor csak teheti. Heynckesnél alapember, kirobbanthatatlan a kezdőből. Ma van Buyten lesz a társa középen, széleken pedig Alaba és Lahm. A középpályán Martinez és Schweini szűr, de Kroos védőmunkájáról se feledkezzünk meg. Ez a három játékos a kulcs! Ez a szűrő olyan jól működik, hogy a védelemnek már alig marad munkája. Lahm és Alaba mögé jutni szinte lehetetlen, Dante és van Buyten pedig a levegőben korlátlan úr! Aztán ha netán rajtuk is túljutnak, ott van még Neuer, aki napjaink egyik legjobb hálóőre.

Sőt Ribery és Müller sem azzal van csak elfoglalva, hogy a támadásokat építse. Ők is kiveszik a védekezésből a részüket, és ha minden igaz, jövőre még jobban ki fogják, majd ha Guardiola megtanítja nekik azt, amivel a Barca jelenleg a világ ura...

Az Arsenal hiába lesz otthon, kellőképp tartanak ők a bajor hengertől! Nehéz elképzelni, hogy a meccsen ne az történjen, amit a németek akarnak. Nagyon kevés együttes van a világon, akik a saját játékukat tudják játszani a bőrgatyások ellen, talán egyedül a Barca lenne rá képes, de ők sem az egész meccsen.

Az Arsenalban megvannak azok a labdarúgók, akik veszélyforrást jelentenek, de a bajoroknak is megvan a tervük mára, hogyan tudják kihúzni akár kapott gól nélkül. A Bayern talán Európa élcsapatai közül azzal emelkedik ki, hogy ők a leginkább kiegyensúlyozottak. A szónak többféle értelmében is, hisz egyrészt az egész szezonban megingathatatlan a Bayern, de olyan értelemben is, hogy amíg a Barca, a Real, vagy a Man. United inkább elöl erős, addig a Bayern, (és egyébként a BVB is) a védekezésre is odafigyel!

Nem nagy szorzó, de ismerve a bajor védelmet igencsak meglepő lenne, ha egynél többször járnának túl Neuerék eszén az Ágyúsok!

 

A tipphez sok sikert, a meccsekhez pedig jó szórakozást kívánunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,