Sportfogadás tippek: Arsenal-Manchester City

2012-07-27
A Manchester City és az Arsenal Ázsiában turnézik, és ha már mindketten ott vannak, megmérkőznek egymással is.

 

Arsenal-Manchester City

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds:1.85

Iroda:bet365

Kezdés: ma 13:00

 

Kezdünk egy kis statisztikával: Az utolsó négy Arsenal-M. City meccs maximum egy gólt hozott. Ha nyert valamelyikük, akkor 1-0-ra, de 2011 januárjában 0-0-át játszottak egymással. Ez most tét nélküli találkozó, akár hírverő találkozónak is nevezhetjük, de attól függetlenül még ugyanaz a két együttes lép pályára.

Az Ágyúsok kedden megmérkőztek a malajziai válogatottal, és sokáig 1-0-ra vezettek a malájok, és úgy nézett ki, hogy verik a londoniakat. Végül is 2-1-re megfordították Wengerék, de a játék az kritikán aluli volt. Nagyon nem akarózott focizni a srácoknak, nem valószínű, hogy ma felszántják majd a pályát.

Ugyanígy lesz ezzel a City is, ők nem egy barátságos meccsen akarják megmutatni, hogy nem véletlenül lettek bajnokok. Ráadásul a világ másik végén, idegen környezetben lépnek pályára, felforgatott csapatok lesznek a pályán, szóval hiába játszanak világsztárok mindkét oldalon, nem lesz gólzápor.

Ez a két csapat akkor sem tud gólt rúgni egymásnak, amikor akar. Most pedig egy olyan meccset játszanak, ami nagyon nem érdekli a játékosokat, főleg nem azokat, akiknek bérelt helyük van a kezdőben.

Két igazán neves együttes feszül tehát egymásnak, de a motiváció az, ami hiányozni fog, és ne feledjük, ez a két együttes igencsak jól ismeri egymást! Ráadásul felkészülési meccs, ahol nem számít az eredmény, de kikapni egyikőjük sem akar. Ezek azok a dolgok, ami miatt kevés gólt láthatunk a mai találkozójukon (is).

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,