Sportfogadás tippek: Arminia Bielefeld - Darmstadt

2014-05-19
A Bundesliga másod- és harmadosztályának osztályozóján az Arminia Bielefeld és a Darmstadt csap össze. Az odavágón kijött az osztálykülönbség, hisz idegeben nyert a másodosztályú Bielefeld.

Arminia Bielefeld - Darmstadt

Tipp: 1. félidő góljai 0.5 felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A múlt pénteki találkozón a Bielefeld bizonyította, hogy helye van a másodosztályban. a korábban szebb napokat is megélt klub nagyon összekapta magát a bajnoki hajrára, már a Drezdai katlanban is bizonyították a zárófordulóban, hogy tudnak focizni, ha akarnak.

A Darmstadt harmadik lett a harmadosztályban, de vélhetően marad még minimum egy évet. Otthon kapott három gólt, innen pedig csoda kéne a továbbjutáshoz. Persze csodák vannak, láttunk már egy párat a futball történelmében. Igazából miért ne nyerhetne a Darmstadt ma este. Nyerhet, ugyanakkor az első felvonás alapján erősebbnek tűnik a Bielefeld.

Ma a visszavágón a Darmstadtnak nincs veszíteni valója. Nagyjából egy-két százalék esélye maradt a vendégeknek, hogy feljussanak. Ha bíznak még ebben a továbbjutásban, akkor meg kell nyomni a találkozó elejét, és gólt kell szerezni. Ha a második félidőben vállalnak kockázatot, az kevés. A Darmstadt tehát nyíltan fog játszani, hisz nyíltan játszott az elő meccsen. Vállalkozott becsülettel a harmadosztályú együttes, de a rutinosabb Bielefeld minden hibát büntetett.

Müller a 22., Sahar a 33. percben talált be, így a félidőben a Bielefeld megnyugtató előnnyel ment pihenőre. a fordulás után még egy-egy gólt szerzett a két csapat, nem volt tehát óvatoskodás. A Darmstadt 11-szer, a Bielefeld 15-ször lőtt kapura, szóval tényleg nem a középpályások dajkálgatták a lasztit, hanem a kapuk is veszélyben forogtak.

A mi tippünk az, hogy a vendég együttes még nagyobb kockázatot vállal föl, és az első félidőben megpróbál előnyt szerezni. Ez vagy összejön, vagy túlságosan kinyílik, és a Bielefld csatárai ismét büntetni fognak. Klos nagy formában van, de Sahar és Müller is villanhat ismét.

Jó kis meccs lesz ez, mert a Darmstadtnak nincs veszíteni valója. Ha kikap, akkor sem történik tragédia, szóval biztosak lehetünk benne, hogy nem fognak csak a védekezésre koncentrálni.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,