Sportfogadás tippek: Anglia - Litvánia

2017-03-21
Az Anglia-Litvánia vb-selejtezőt hétvégén rendezik, de a véleményünk pár nap aligha változik a párosítást illetően.

Anglia - Litvánia

Online sportfogadás tipp: Anglia góljai 2.5 felett

Sportingbet odds: 1.72

Tippmix odds -

Kezdés: 03.26. 18:00

 

Az angolok szerdán Németország ellen játszanak egy felkészülési mérkőzést, ám ez ne zavarjon minket. Sőt akár még kapóra is jöhet az a meccs, mert ha ott érvényesül a papírforma, akkor a németek nyernek, így az angoloknak a Litvánia elleni meccsen nem árt majd villantani valamit a három ponton kívül is. (Egyébként Litvánia is játszik majd a Csehországban 22-én, vélhetően egy teljesen más csapattal, mint amilyennel majd a Wembley-ben pályára lép.)

Az angol labdarúgó-válogatott a Wembley-ben általában meggyőző játékot produkál. Persze előfordul néha, hogy nem úgy sikerül egy mérkőzés, ahogy azt várjuk, de azért alapvetően igaz, otthon mindent beleadnak a háromoroszlánosok.

A litván foci vergődik. Legtöbben még megnevezni sem tudunk litván játékost. Korábban azért volt egy-két neves játékosa Litvániának, manapság nincs. A válogatott is vergődik, legutóbb Szlovákiában kapott ki 4-0-ra. De ez a hanyatlás már korábban érezhető volt, emlékezhetünk rá, amikor 2015-ben Magyarországon jártak a litvánok, és nagyon simán, megalázóan kaptak ki 4-0-ra.

A litván válogatott idegenben utolsó 13 mérkőzésén nem tudott nyerni. Ez már jelez ezt-azt, ám még többet mond, hogy ezen a 13 meccsen mindössze 3 gólt lőtt a válogatott. Kapott viszont 27-et...

Legutóbb, amikor a litvánok és az angolok egy selejtező-csoportban szerepeltek, akkor sem sok sikerélménye volt a litván együttesnek. Konkrétan a 2016-os Eb-re selejteztek, akkor is egy csoportban szerepelt a két válogatott. Litvániában 3-0-ra nyert Anglia, a Wembley-ben pedig 4-0-ra.

A mi tippünk, hogy legalább három gól most is lesz a két együttes között. Lesz egy-két hiányzó az angoloknál, mint pl. Kane, de ez ne zavarjon minket, óriási a különbség a két válogatott között.

Címkék: sportfogadás, tipp,