Sportfogadás tippek: Anglia - Guinea

2016-05-23
Idén is megrendezik a touloni tornát, amely egy tét nélküli, de igencsak komoly versengés utánpótlás-korú labdarúgó válogatottak részére.

Anglia - Guinea

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: hétfő, 19:45

 

Idén a touloni tornán 10 válogatott szerepel, két darab öt-fős csoportban. A csoportok első helyezettjei játszanak a döntőben, a két második pedig a bronzért mérkőzik majd meg.

Anglia első -és legnehezebbnek tűnő- meccsét egyből megnyerte 1-0-ra Portugália ellen. A luzitán utánpótlás bikaerős, pár napja épp U17-es Eb-t nyertek a portugálok. Ma egy könnyebb meccs jön papíron, Guinea nem tartozik a világverők közé.

Guinea fiataljai is lejátszották első meccsüket itt a tornán. Paraguay ellen vezettek is a 12. percben, de a dél-amerikai srácok három góllal válaszoltak, és végül 3-1-re nyertek. Azóta Guinea már játszott Portugália fiataljai ellen is, ott 2-0-ra kapott ki. Anglia május 21-én 'pihent', ez is az angolok mellett szól. Na meg az is, hogy sokkal erősebb a keretük. Chalobah, Chambers, Woodrow, Ward-Prowse, Loftus-Cheek, Redmond, Baker vagy Grimes neve is sokaknak ismerősen cseng. Anglia nagyon erős kerettel érkezett erre a tornára, meglepő lenne, ha ma este nem szórnák meg Guineát, ráadásul amíg szombaton Guinea játszott, Anglia nem lépett pályára csütörtök óta. Ja, és az angol fiatalok különböző utánpótlás-válogatottakból jól ismerik egymást, ebben a guineai együttesben kevésbé ismerik egymást a srácok. Ha Redmondéknak lesz kedvük focizni, itt komoly KO is összejöhet, és hát miért ne lenne kedvük?!

Tipp: 4-0

Címkék: sportfogadás, tipp,