Sportfogadás tippek: U21 Albánia - U21 Spanyolország

2013-11-18
Spanyolország ma délután Albániával játszik EB-selejtezőt U21-es szinten. Moratáék a meccs esélyesei, de nem biztos, hogy kiütik Albániát!

U21 Albánia - U21 Spanyolország

Tipp: Albánia +3 AH

Odds: 1.95

Bet365

Kezdés: Ma 14:00

 

Albánia U21-es csapata múlt héten 2-0-ra megverte a magyarokat, szóval így nézzük az albán U21-es együttest. Nem nagyon tudtunk ellenük helyzetet kidolgozni, jól és bátran játszottak az albánok.

Spanyolország tele van klasszis focistával. Morata, Jese, Muniain, Oliver, Suso, Sarabia... -de tényleg fel lehetne sorolni 15-20 játékost, akik a spanyol élvonalban rúgják a bőrt hétről-hétre. Ettől függetlenül ez a spanyol csapat nem csinál presztízskérdést a meccsekből ebben a csoportban. Eddig minden mérkőzésüket nyerték, de mennek rá arra, hogy 8-10 góllal nyerjék a meccseket. Pedig megtehetnék.

A magyar U21-es csapatot is megkímélték, és csak 1-0-ra verték el Róth Antal együttesét. Egy percig se higgyük, hogy ha nagyon akarják, 6-7 gólt nem tesznek közé. De ahogy Xaviék, úgy az U21-esek is csak arra figyelnek, hogy a pontok zsebben legyenek. Ráadásul azt sem lehet mondani, hogy akkora győzelmi kényszerben lennének a hispánok.

Albánia egyébként három meccset játszott otthon, és mindhárom meccsen egy góllal kapott ki. Mi 2-1-re, az osztrákok és a bosnyákok pedig 1-0-ra nyertek Albániában. Spanyolország sokkal erősebb az említett együtteseknél, de ők sem fognak gálázni. Lőnek egy-két gólt, aztán járatják a labdát. Nem céljuk az, hogy egy ilyen meccsen valamelyik albán lerúgja őket. Gyors gól, aztán gurigázás.

0-3-nál push a tipp, azaz a tét visszajár. Négy góllal kéne nyerni a spanyoloknak, hogy a tipp elmenjen, de ezek a spanyolok nem arról híresek, hogy földbe döngöljék az ellenfeleket. Hiába jobbak 6-7 góllal is, nem fognak rámenni a KO-ra.

Moratáék tudják, hogy nekik nem Albánia, meg nem Magyarország az ellenfél, hanem a hollandok, a németek, a franciák ...

Egy jó 0-2 kinéz, de ennél nagyobb különbség aligha lesz. Ezek az albán srácok bizonyították múlt héten ellenünk is, hogy van bennük tűz és akarás!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,