Sportfogadás tippek: Paderborn - WSG Wattens

2014-07-28
A Paderborn most jutott fel a Bundesliga I-be, ám eddig a felkészülési szezonban nem sok sikerélménye volt a csapatnak. Talán pont ezért játszanak ma a Wattens együttesével, hogy ez megváltozzon.

Paderborn - Wattens

Tipp: Paderborn

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

A Paderborn kiharcolta a feljutást, idén a Bundesliga I-ben szerepel a csapat. Azt nem lehet mondani, hogy Breitenreiter mester együttese nagyon megerősödött a nyáron. Sőt épp ellenkezőleg, ez a keret a Bundesliga I-ben nem sok jóra számíthat. A felkészülési meccsek sem sikerültek jól eddig, bár ezeken a találkozókon nem feltétlenül az eredmény számít. Ugyanakkor, ha nem jönnek a győzelmek, az eléggé nyomasztó lehet.

Ma ezen szeretne változtatni a csapat, hisz a regionalligás Wattens lesz az ellenfél. Az osztrák Regionalliga harmadosztályt jelent, nem létezik, hogy a Paderborn nem nyeri meg ezt a találkozót. Önbizalomnövelő győzelem lesz ez, csak a különbség kérdéses.

Annál is inkább, hisz a Wattens már szombaton bajnokit játszott, ma nyílván egy felforgatott osztrák csapat lép pályára, míg a Paderborn valószínűleg komolyan veszi a mérkőzést.

A Paderborn augusztus 17-én a Lipcse elleni kupameccsel kezdi a szezont, az lesz az első tétmérkőzése a Bundesliga újoncának. Addig még van idő, de addig is meccset kell nyerni. Sokkal fontosabb ez a mai találkozó a német csapat számára, a Wattens valószínűleg nem fogja túlerőlködni ezt a felkészülési találkozót. Nyílván vannak náluk próbajátékon, megnéznek egy-két ifjoncot meccsszituációban, de nem a győzelem a cél. A Paderbornnál viszont igen, úgy nem túl nekimenni a 2014/15-ös bajnokságnak a Bundesligában, hogy nem nyer meccset a csapat a felkészülési szezonban.

Magabiztos Paderborn siker várható. Tipp: 4-1

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,