Sportfogadás tippek: Hertha - Bayern München

2014-03-25
Hétvégén elmaradt a bajnokavatás, most viszont semmi sem ment meg minket attól, hogy megünnepeljük a bajorok bajnoki címét. Németországban sosem avattak még bajnokot márciusban, most ennek is eljött az ideje.

Hertha Berlin - Bayern München

Tipp: Bayern győzelem

Odds: 1.20

Iroda: Bet365

Kezdés: ma 20:00

 

A Bayern 26 meccséből 24-et megnyert, 2-t ikszre adott a 2013/14-es kiírásban. Verhetetlen a bajor gárda, és egyértelmű célja Guardiola csapatának, hogy veretlenül nyerje a bajnokságot, amire szintén soha sem volt még példa a Bundesligában. Rekordok sokaságát döntötték, és döntik meg folyamatosan Robbenék. Ma Berlinben ünnepelni fognak, ma húzza be a bajor csapat ez első címet a háromból. A DFB Kupa és a BL-győzelem is jön majd szépen sorban...

A Bayernben ráadásul így a szezon végére mindenki egészséges lett. Amúgy sem semmi a bajor keret, ha 4-5 játékos sérült, azt sem érzik meg. Folyamatosan lehet hallani a híreket a szerződéshosszabbításról, Most épp Shaqiri hosszabbított, egy héttel ez előtt Robben írt alá 2017-ig. Kroos is alá fog, csak azért hozzák őt szóba a Man Uniteddel, hogy mégis legyen miről írni. Bolond lenne ebből a csapatból eligazolni.

A Hertha gyenge formában van, mintha már most nyaralnának a srácok. Végül is komolyabb célja a csapatnak nincs, egyedül a bennmaradás volt a berlini szurkolók kívánsága a szezon előtt. Úgy néz ki, hogy ez nem lesz veszélyben, persze majd egy-két meccset még meg kell majd nyerni. Ma viszont aligha szerez pontot a Berlin. Tavaly az Olmpiai Stadionban 6-0-ra nyert a Bayern, köze nem volt a Herthának a mérkőzéshez. Hétvégén a Mönchengladbach egy félidő alatt vágott hármat, és simán intézte el Ramosékat.

Nincs egy súlycsoportban a két együttes, a Bayern bajnokhoz méltó játékkal ajándékoz meg minket. Itt a bajor siker nem kérdés, csak az, hogy lesz-e kiütés, vagy szűk 0-2-vel hozza le a bőrnadrágos társaság a meccset.

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,