Sportfogadás tippek: Greuther Fürth - Borussia Dortmund

2013-04-13
A német Bundesligában már eldőlt, hogy bajnok a Bayern München. A 2. helyért viszont még nagy csata folyik, bár a Dortmund tűnik favoritnak. Nézzük, mire mennek ma a sereghajtó Fürth otthonában

Greuther Fürth - Borusia Dortmund

Tipp: Dortmund

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

A bukik újra adakozó kedvükben vannak, hisz a BVB-re kínált 1.44-es odds igen szépnek tűnik. Főleg ha a tabellára nézünk. A dortmundiak jelenleg a másodikak 55 ponttal, a Fürth pedig tökutolsó 15 egységgel. ami viszont felfoghatatlan, az a Fürth otthoni teljesítménye. 0-4-10 a mérlegük, 6 rúgott góljukra 25-öt kaptak.

Ilyen hazai mérleggel nem lehet bennmaradni az élvonalban. Ez egészen botrányos teljesítmény, de mit is várhatunk egy olyan csapattól, amely az NBI-ből "erősít". Nem Varga Joe képességeit becsüljük alá, mert még így is a csapat egyik legjobbja, de hol van olyan, hogy leigazolnak egy játékost egy no name bajnokságból, aztán a frissen érkezett srác egyből kezdő lesz... Ez jól jelzi, milyen minőségű a Fürth kerete. Kirándultak egyet az órisáok földjén, jövőre viszont újra a megszokott közegben, a másodosztályban játszhatnak, ahol sokkal több sikerélményben lesz részük.

Való igaz, hogy a BVB hét közben a Malaga ellen BL meccset játszott, de 1-2-ről a hajrában 3-2-re fordítottak, ami olyan erőt ad nekik a szezon hátralévő részére, hogy a Real is retteghet, nemhogy a Fürth.

Tudjuk Kloppról, hogy szerelmes az alapcsapatba, ő nem szeret rotálni. Lewandowsi ezért biztosan játszik, mint ahogy a Reus-Götze-Kuba trióból is minimum ketten a pályán lesznek. Szűrőben már több az alternatíva, Kehl, Gündogan, Sahin stb... A védelemben szintén lehet változás a BL meccshez képest, de ismerve a Fürth gólerősségét, Klopp még a három védős rendzsert is tesztelhetné, akkor sem lenne sok félnivalójuk...

Dortmundban 3-1-re nyertek a sárga-feketék, most is valami hasonló eredményt lehet elképzelni. A dortmund nem elégedhet meg azzal, hogy elődöntőbe jutottak a BL-ben. Nekik is az a céljuk, hogy a lendület megmaradjon. Ezt a meccset meg kell nyerniük, és talán majd a következő hétvégén a Mainz ellen tartalékolnak, most viszont nem fognak!

Óriási különbség van a két együttes közt, és ez ma a pályán is látszódni fog. Tippünk 3-0-ás, vagy 3-1-es BVB győzelem.

Nem egy bonyolult tipp, de talán pont az egyszerűségéban rejlik a nagyszerűsége.

Sok sikert, és napsütéses hétvégét mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,