Sportfogadás tippek: Brazília - Dánia

2013-12-20
Elérkezett a női kézi VB-n az elődöntők napja. Sajnos a magyar csapat búcsúzott a tornától, de Brazília és Dánia még állva maradt. Előbbi csapatot ráadásul alaposan megismerhettük a kétszeri hosszabbításos meccsen.

Brazília-Dánia

Tipp: Rodrigues 3.5 gól felett

Odds: 1.75

Iroda: unibet

Kezdés: ma 20:45

 

Brazília csapata nagyjából 4-5 játékosra épül. Közülük is kiemelkedik Nascimento, Amorim és Rodrigues. Ez a trió ellenünk például ellenünk 21 gólt dobott! Ennyi góllal néha meccset lehet nyerni.

Rodrigues a brazil csapat irányítója, és ellenünk a 80 perces meccsből 75-öt a pályán töltött. Amorim, Nascimento és Rodrigues ennek a csapatnak az alapja. Őket a dán mester egy percre se nagyon veszi a pályáról szívesen, szinte csak akkor pihennek, ha valamiért kiállítják őket 2 percre.

Rodrigues, Amorim és Nascimento is minden helyzetből tüzel, elég gátlástalanul. A mi tippünk mára az, hogy a brazilok irányítója, Rodrigues minimum 4 gólig eljut. Nem az a tipikus irányító ő, aki mindig a társakat keresi, előszeretettel fejezi be az akciókat. Lábon nagyon jó, és a lövéseivel sincs sok baj. Ellenünk 5/10-es mutatóval zárt, a mi tippünk pedig az, hogy a dánok ellen sem adja alább. Minél fontosabb meccs, annál többet fog próbálkozni az Amorim, Nascimento, és Rodrigues.

Egyébként a meccs győztesére pedig Dánia lenne a tippünk, erre 2.35-ös szorzóval fogadhatunk az unibetnél.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,