Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - FC Barcelona

2013-08-21
Ma a BL meccsek mellett rendeznek még egy találkozót, amely talán sokakat érdekel. Ez pedig nem más, mint a 'tico és a Barca összecsapása, azaz a spanyol Szuperkupa 1. megmérettetése.

Atletico Madrid - FC Barcelona

Tipp: FC Barcelona 1.5 gól felett

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 23:00

Ma este a Barca az Atletico Madrid vendége lesz az Estadio Vicente Calderónban. 'Tata' ŰMartino együttese tehát a fővárosba látogat, és már az első mérkőzésen szeretnének előnyt szerezni. Martino a rotációra esküszik, és ezt már láthattuk az első mérkőzésen is. Neymart és Iniestát simán a padra nevezte, míg Messit le merte cserélni, amit Pep és Villanova nem sűrűn.

Jól is van ez így, egy ilyen kerettel rendelkező klub, mint a Barca alkalmazza is a rotációt, legyen játékban mindenki. Jönnek majd a kupameccsek, BL és a bajnokik, sokkal kifizetődőbb lesz később, ha mindenki játékban van.

A katalánok hétvégén 7-0-ra verték a Levantét, semmi sportértéke nem volt a találkozónak, hisz a Barca azt csinált ellenfelével, amit akart.

Új elemeket is fel lehetett fedezni a játékban, szóval nagyon jó úton jár a Barca, és nagyon úgy tűnik, 'Tata' Martino kinevezése nagyszerű húzás volt.

A 'tico is nyert hétvégén Sevillában 3-1-re, bár az egy merőben más volt, mint a Levante - Barca. Elég nagy küzdelem volt a pályán, a Sevilla is nagyot játszott, de a 'tico végül behúzta a meccset, ami talán két dolognak volt köszönhető. Egyrészt Diego Costának, aki megint embertelenül nagyot játszott, és annak, hogy amíg a Sevilla kezdőcsapatának fele kicserélődött, addig a 'ticonál szinte csak egy Falcao-Villa csere volt.

Ami viszont elég volt a Sevilla ellen, az a Barca ellen aligha. Arda Turan nagyon gyámoltalanul mozgott, gyakorlatilag nem csinált semmit. a matracosok szurkolói a védőit is elmarasztalták, Mirandát többször is átjátszották Marinék, márpedig ha ők megcsinálták, Messiék is meg fogják...

Előzetes kezdőcsapatok

Atlético: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, F. Luís – Koke, M. Suárez, Gabi, A. Turan – Villa, D. Costa

Barcelona: Valdés – Alves (Montoya), Piqué, Mascherano, Alba (Adriano) – Busquets, Xavi, Iniesta (Cesc) – Alexis, Messi, Pedro (Neymar).

Jó kérdés, hogy melyik csapatot mennyire érdekli ez a kupa valójában, de gyaníthatóan a Barcának fontos, hogy meglegyen ez a serleg. Bajnokit majd mindketten vasárnap játszanak, regenerációra tehát lesz idő, de azt gyanítani lehet, hogy a 'tico inkább a jó rajtra összpontosít, és a Sevilla után a Rayo-t is meg akarják verni. Az, hogy a Barca megveri a totálisan széthullott Malagát, arra pedig mérget vehetünk...

Tippünk a Szuperkupa első meccsére 2-1-es, vagy 3-1-es katalán győzelem.

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,