Sportfogadás tippek: Anglia - Brazília

2017-11-14
Kedden rendeznek egy-két olyan mérkőzést is, amely nagy érdeklődésre tart számot. Ilyen meccs lesz például az Anglia-Brazília találkozó.

Anglia - Brazília

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Bet365 odds: 1.80

Kezdés: kedd, 21:00

 

Egy ilyen meccsen nehéz dolga van az embernek, ha a lehetséges kezdőt szeretné megjósolni. Egy-két angol portált megnézve viszont egyre tutibb, hogy az esti nem feltétlenül a legerősebb kezdő tizenegy lesz, amely valaha összeállt a háromoroszlános válogatott történelmében:

Lehetséges kezdőcsapatok:

Anglia: Hart; Maguire, Stones, Cahill; Walker, Livermore, Dier, Loftus-Cheek, Bertrand; Rashford, Vardy
Brazília: Alisson; Alves, Marquinhos, Miranda, Marcelo; Casemiro; Coutinho, Paulinho, R. Augusto, Neymar; Gabrial Jesus

Tesztmeccs, felkészülési meccs, barátságos meccs...-nevezhetjük akárhogy. A szövetségi kapitányok célja, hogy kísérletezzenek, megnézzenek egy-két játékost, hogyan is teljesít a válogatottban. Elnézve a lehetséges kezdőket, azért a brazil sokkal acélosabbnak tűnik, miközben az angol azért neveket illetően lehetne erősebb.

Azt nehéz elképzelni, hogy Neymárék nem gurítanak legalább egyet. A Selecaónak is voltak nehezebb időszakai, de az oroszországi vb-re már csont nélkül jutott ki, a hazai olimpián is első lett a brazil olimpiai válogatott, szóval úgy néz ki, a brazil foci ismét sínen van. Viszont gólt az angol együttestől is várhatunk, hisz egyrészt a Wembleyben senki sem fog alibizni, másrészt több olyan játékos is lesz a kezdőben vagy a keretben, akiknek nincs biztosítva a tagsága a jövő évi vb-n. Ők talán még jobban fognak pörögni, mint egy olyan játékos, aki biztos kerettagnak számít. Bár őszintén szólva az angol játékosokra nem jellemző, hogy alibi focit játszanának. Lehet, hogy az angol spílerek a legpengésebbek, de hogy szívvel-lélekkel játszanak, az tény.

A két együttes utolsó 6 egymás elleni találkozóját vizsgálva csak egy olyan volt, ahol nem talált be mindkét együttes. Reméljük, hogy ez a mostani sem gólszegény összecsapás.

Címkék: sportfogadás, tipp,