Sportfogadás tippek: Bayern - Stuttgart

2015-11-07
A Bayern München nem szórakozik! Hétközi BL-meccsen 5 gólt vágott az Arsenal ellen, most pedig egy másik piros-fehér mezes csapat 'szívhatja' meg.

Bayern München - VfB Stuttgart

Tipp: A Bayern góljainak száma: 2.5 felett

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: szombat: 15:30

 

Müllerék legutóbb nagyon visszafogottak voltak az Eintracht elleni bajnokin. Csak 0-0-át játszott a bajor csapat, így a veretlenség megmaradt, de a 100%-os mérlegnek lőttek. Sebaj, így is a Bayern vezeti a bajnokságot, és ez már aligha változik meg.

Szombaton a bajor együttes a Stuttgartot látja vendégül, lehet focizni egy jót a bajnoki szünet előtt. A Bundesliga (is) pihenőre vonul többek közt az EB-pótselejtezők miatt. Ki lehet adni, ami még maradt a tankban!

A München legutóbbi 5 hazai tétmeccsén legalább 4 gólt rúgott, összesen 24-et. Ez sem mindennapi teljesítmény, de megszokhattuk már, hogy Guardiola együttese(i) mindig valamilyen rekordot döntögetnek.

Nagyon erős a bajor keret, Robben, Koman, Costa, Müller és Lewandowski egyaránt bevethető. A kreatív zónában minden játékosban vannak gólok, főleg Lewandowski és Müller azok, akik bármikor gurítanak 2-3 gólt, és bárkinek.

A VfB-nek nem ez a legjobb szezonkezdete, 11 forduló után csak a tabella 15. helyén áll. Egyébként is sok gólt kap, szóval ma még többet kaphat, mint az átlag. Ugyanakkor elöl lehetnek bajok, hisz hiányzik Harnik térdsérülés miatt, de Kruse és Ginczek, két befejező csatár sem bevethető. Mondjuk egyébként sem ez az a meccs, amely a Stuttgart támadásiról szólna, csak így még a svábok szépítő gólja is kérdéses lesz. Az viszont nem kérdés, hogy minimum hármat gurít a Bayern, akár már félidőre...

Címkék: sportfogadás, tipp,