Sportfogadás tippek: New York City - New England Revolution

2017-05-31
Az MLS 2017-es idényében a NYCFC első hosszú idegenbeli túrája kevésbé volt sikeres. Csütörtök hajnalban már ismét hazai környezetben játszik a City, vélhetően egy sikeresebb időszak jön a csapat életében.

New York City - New England Revolution

Online sportfogadás tipp: New York City győzelem

Bet365 odds: 1.83

Tippmix odds: 1.70

Kezdés: csütörtök, 01:30

 

Az MLS-ben nagy jelentősége van a hazai pályának, talán nagyobb, mint bárhol Európában. Ennek oka a nagy távolság, akár kelet-nyugat, akár észak dél irányt nézünk. Például átrepülne keletről nyugatra (vagy fordítva), és meccset játszani nem egyszerű. Aztán tényező az időjárás is, előfordulhat mondjuk tavasszal, hogy szombaton még egy havas meccestjátszik egy csapat a minnesotai mínuszban, aztán pár nap múlva Orlandóban lép pályára 25-27 fokos napsütésben.

A New York City egy idegenbeli túrának vetett végett hétvégén, ami nem volt sikeres, hisz a négy meccsen a 12 begyűjthető pontból csak 4-et gyűjtött össze. A túra negyedik meccsét az Atlanta ellen érezhető volt a fáradtság, már az első félidőben 3-0 volt az állás a United javára, nem is volt képes váltani a City.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

Patrick Vieira csapata most ismét otthon játszik a Yankee Stadionban, a vendég pedig a New England Revolution együttese lesz. Az egyetlen keleti klub, amely még nem nyert idegenben idén. Hét meccs 0-2-5-ös mérleg. Pocsék. Legutóbb a másik New York-i együttes, a Red Bull otthonában kapott ki a Revolution. Villáékat fel fogja dobni, hogy végre ismét hazai közönség előtt, megszokott környezetben játszhatnak. Ami pedig a Revolutiont illeti, idegenben megint fülét-farkát behúzza a csapat. Shelton, Pirlo és Matarrita ezt a találkozót is kihagyja a City-nél, ennek ellenére a mi tippünk hazai-siker.

Címkék: sportfogadás, tipp,