Sportfogadás tippek: Malaysia (női) - Fo Guang (női)

2017-06-14
Uborkaszezonban nehéz normális sporteseményt találni, így egy rendhagyó tippajánló következik. Picit a sötétben tapogatózunk, de véleményünk szerint megéri kockázatot vállalni.

Malaysia (női) - Fo Guang (női)

Online sportfogadás tipp: 123.5 pont felett

Bet365 odds: 1.85

Tippmix odds: nem fogadható

Kezdés: szerda, 13:00

 

Gyorsan a lényeg:

Az MABA IBI elnevezésű kosárlabda-tornán férfi és női csapatok is részt vesznek. Ez egy felkészülési torna, meghívásos, így bizony előfordul, hogy válogatott és klubcsapatok, sőt amatőr egyetemi csapatok is részt vesznek.

Malaysia válogatottja tegnap a kínai Sanghai női csapata ellen játszott egy meccset, ahol bizony kegyetlenül megnyomta az első negyedet, aztán visszavett, és csak 68-53 arányban nyert. Az első negyedet 28-10-re nyerte, 28 pontot szórt, amikor igazán komolyan vette a játékot.

Ma is pályára lép a malaysiai női együttes, egy olyan csapat ellen, amelyről sok információnk nincs. A Fo Guang egy taiwani együttes, de nagyjából ennyi, amit ki lehet deríteni róla. Nincs a taiwani élcsapatok között, így a fogadóirodák is sötétben tapogatóznak, nem csak mi. A bet365 egy 22.5 pontos line-t szabott, de ha Malaysia úgy kezdi a meccset, mint tegnap, akkor már az első negyedben lehet a két csapat között akár 22 pont is.

A tippünk tehát az, hogy a Fo Guang női együttese nagy zakóba néz bele. A malaysiai együttes tegnap ráhangolódott a tornára, komolyan vett egy negyedet, aztán lassított. Ma egy lényegesen gyengébb ellenféllel szemben félgőzzel is dobni kéne 100 pont körül, a maradékot pedig az ellenfél valószínűleg összehozza. Véleményünk szerint itt lényegesen nagyobb a különbség a két együttes között, mint amit a pl. a bet365 jósol. Malaysia pl. tegnap egy erősebb csapat ellen az első negyedben villámgyorsan berámolt 5 triplát, aztán valószínűleg picit átment a meccs gyakorlásba, és tényleg felkészülésnek használta a meccset, figurákat gyakoroltak, stb. Ma azonban gyengébb rivális ellen valószínűleg lesz lehetőség egy kis örömkosárra is.

Címkék: sportfogadás, tipp,