Sportfogadás tippek: Oroszország - Dél-Korea

2017-12-11
A magyar női kézilabda-válogatott sajnos nem borította fel a papírformát, nem sikerült legyőzni a franciákat, így búcsúztunk a németországi vb-től. Mi már nem nyerhetünk érmet, Oroszország és Dél-Korea viszont még igen.

Oroszország - Dél Korea

Online sportfogadás tipp: Dél-Korea +6.5 gól

Bet365 odds: 1.55

Kezdés: vasárnap, 20:30

 

Az orosz válogatott rendre összefut világversenyen Dél-Koreával, valamiért vonzza egymást a két együttes. A 2015-ös világbajnokságon is találkoztak, méghozzá ugyanebben a fázisban, a top16 között. Azt a mérkőzést az orosz együttes 30-25 arányban nyerte meg, majd kapott egy nem várt pofont Lengyelországtól. Aztán a 2016-ös riói olimpián is összefutottak, érdekesség, hogy Rióban is gólra pontosan 30-25-re nyert Oroszország.

Ha 2015-ben és 2016-ban is 30-25-öt játszott a két együttes, akkor miért ne játszhatna 2017-ben is. A tippünk persze nem az, hogy 30-25 lesz a vége, hanem az, hogy Dél-Korea most sem lesz 'bucira' verve. Az ázsiai együttes itt a vb-n három meccset nyert, melyből kettő kötelező volt, a hollandok legyőzése pedig bravúr. Viszont amikor kikapott, akkor sem kapott ki 5 gólnál többel. Szívós kis csapat, olyan, mint a pióca. Meg lehet verni, de kiütni nem igazán, mert a dél-koreai csajok sosem adják fel.

Ami pedig az orosz együttest illeti, itt a vb-n a továbbjutott csapatok egyikét sem verte meg 5 gólnál többel. Montenegrót néggyel, Dániát öttel, Japán pedig mindössze egy góllal verte meg. És itt kapjuk fel a fejünk, mert ugye elvileg Dél-Korea erősebb ázsiai csapat, mint Japán. Ha már Japánt is épphogy, egy góllal sikerült győzni, akkor Dél-Korea ezek alapján még a győzelemben is reménykedhet. És ahogy ismerjük azt a válogatottat, nem csak reménykedik, de hisz is abban, hogy sikerül megverni az oroszokat. A tippünk tehát az, hogy a két együttes közelmúltjához hasonlóan most is viszonylag szoros meccset játszik a két válogatott!

Címkék: sportfogadás, tipp,