Sportfogadás tippek: Real Betis - Real Madrid

2018-02-18
Este a LaLigában királyi csapatok találkoznak. A kilencedik helyen álló Betis egyértelmű célja, hogy a Madridot megtréfálja, de ehhez Ronaldóéknak is lesz egy-két szavuk.

Real Betis - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3.5 felett

Bwin odds: 1.64

Kezdés: vasárnap 20:45

 

A Betis és a Madrid nem szokott viccelni, ha fociról van szó. A sevillai zöld-fehérek meccsein átlagban 3.6 gól születik, egy igazán szórakoztató csapatról van szó, amely elöl-hátul gólképes. Ez a Real Madrid együttesére is igaz, amely bár kevésbé konzisztens idén, azért mostanában már kezdi igazi arcát mutatni Zidane csapata.

Valószínűleg a PSG legyőzése (3-1) is nagyon jól jött a BL-ben, kezd visszatérni a helyes útra a csapat. A Real Madrid utolsó 4 bajnokiján 24 gól esett, ami azért nem gyenge, és a PSG ellen is berámolt hármat. Ősszel a Betis megviccelte Marcelóékat, most itt az ideje visszavágni.

Mindkét együttes olyan helyzetben van, hogy nincs miért feszengeni. Ronaldóék jó formában vannak, és hiába úszott el a bajnoki cím, azért a 2. helyet presztízsből csak meg kéne kaparintani. A Betis pedig egy kegyetlenül őszinte futballt játsszó társaság, ahol a játék szót akár csupa nagybetűvel is írhatnánk. Márpedig ezek a csapatok szoktak gondot okozni a Madridnak, és Navas nyeli is a gólokat becsülettel ebben az idényben.

A tippünk egyértelmű, igazi gólfesztivált várunk vasárnap este. Legutóbb, amikor Ronaldóék a Betis ellen játszottak idegenben, akkor 6-1 arányban nyertek. Egy hasonló, hét-gólos találkozóval most is kiegyeznénk.

Címkék: sportfogadás, tipp,