Sportfogadás tippek: Osasuna - Eibar

2017-03-13
A spanyol LaLiga aktuális fordulójának zárómeccsét Pamplonában rendezik. A már szinte biztos kiesőnek számító hazai csapat a meglepően jól szereplő, nemzetközi porondra vágyó Eibart fogadja

Osasuna CF - Eibar

Online sportfogadás tipp: gólok száma 2.5 felett

Bet365 odds: 1.72

Tippmix odds: 1.65

Kezdés: hétfő, 20:45

 

Ritka a spanyol bajnokságban, hogy már a szezon ezen szakaszában, sőt már ennél korábban is szinte biztosra vehető egy csapat búcsúzása. Márpedig az Osasuna esetében ez a helyzet, a pamplonai együttes bennmaradásához már csoda kéne.

Az Osasuna sorozatban kapja a pofonokat. Ez a csapat októberben nyert utoljára bajnokit, azóta 14 vereség és négy döntetlen. Magyarul az októberi utolsó siker óta (ami az egyetlen a szezonban), 4 pontot gyűjtött a csapat. A lejátszott 27 meccsen 55 bekapott gól, az utolsó hat bajnokin minimum hármat kapott a csapat. Gyakorlatilag az Osasuna ezt feladta. Veszíteni valója ennek a csapatnak nincs!

Ami az Eibart illeti, hátrafelé nem kell nézelődni, hisz a kieséssel nem kell foglalkozni. Egészen elképesztő, hogy egy ilyen pici csapat picike költségvetéssel milyen idényt produkál. Ez a baszk együttes a 8. helyen áll, és nem biztos, hogy nem fog följebb lépni a tabellán. Tehát a szezon hátralévő részében az Eibar csak nyerhet.

Az északi csapatot illeti, jó kis gólgazdag meccseket játszik mostanában. Nem véletlen, őszinte együttes ez. Az Eibar utolsó 11 tétmeccséből 10 olyat tudunk kivenni, ahol minimum három gól született!

Az Osasuna sem szórakozik, ha gólokról van szó, bár ez a csapat inkább kapja, mintsem rúgja. Rengeteg gólt kap a pamplonai együttes, szinte nincs meccs mostanában, amit képes 3 kapott gól alatt lehozni. A hazai együttes utolsó 5 bajnokiján az El Sadarban játszott meccseken 24 gól esett, ami ugye majdnem 5 gól meccsenként. Nekünk a tipphez három is elég...

Címkék: sportfogadás, tipp,