Sportfogadás tippek: Real Sociedad - FC Barcelona

2018-01-09
Kedden (is) kevés olyan sportesemény van, melyekre fogadni érdemes, így picikét előre tekintünk, hisz hétvégén igazi dömping vár ránk.

Real Sociedad - FC Barcelona

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.57

Kezdés: vasárnap 20:45

 

A sikeres sportfogadók egyik erénye a türelem. Vannak olyan napok, amikor tényleg nincs említésre méltó esemény, amire fogadni érdemes. Ilyenkor, ha időnk engedi, megéri picit előre tekinteni, vagy szétnézni a long term opciók között. Mi előre tekintünk, méghozzá egészen vasárnap estig, amikor is Real Sociedad-FC Barcelona találkozót rendeznek a LaLiga 19. fordulójában.

A hazai együttes nem csillog idén, elég szürke egér a bajnokságban. Csak a 12. helyen áll, de olyan sűrű a középmezőny, hogy egy-két győzelem is elég, máris 5-6 helyet ugrik felfelé a csapat. Vasárnap viszont bravúr kéne a sikerhez, mert január első meccsén a Leganés ellen is sikerült kikapni. Mondjuk a Sociedad otthon, főleg a Barcához hasonló nagyok ellen képes összekapni magát, és ebben bízunk most is. Ahogy a Celta ikszre kényszerítette a Real Madridot, úgy a Sociedad is megviccelheti a Blaugranát

Messiék 9 ponttal vezetik a bajnokságot az Atletico Madrid előtt, ami elég soknak számít. Sőt a Real Madrid Celta elleni remije után kijelenthető, hogy a katalánok első számú kihívója idén az Atleti lesz. Visszatérve a Sociedad-Barca találkozóra, ebben a párosításban a baszkok az utolsó öt hazai Barca elleni bajnokin mindig betaláltak legalább egyszer. Legutóbb az előző kiírásban a Camp Nouan is kétszer zörgették meg a katalán kapu hálóját, szóval a Sociedad is olyan csapat, amely lehet kikap a Leganés ellen, de a komolyabb együttesek ellen -mint a Barca is- nagyon össze tudja kapni magát.

Ami pedig még a hazaiak mellett szól, hogy amíg a Barcára egy komoly kupameccs is vár a héten, addig a Sociedad nyugodtan tud készülni a hétvégi találkozóra, mivel a Copa del Rey sorozatban már nem érdekelt. Messiéket pedig elkényelmesítheti a Real vergődése, és már a Levante elleni találkozón is voltak jelek, voltak kihagyások, ami aggodalomra adhat okot.

Szóval a tippünk, hogy a baszk együttes hazai pályán gólt, jobb esetben gólokat lő majd hétvégén. Aztán mivel a txuri-urdin sem a védelméről híres, így a Barcelona góljára is bátran merünk tippelni. Messi és Suarez egészséges, felépült Dembélé, megérkezett Coutinho, szóval akadnak potenciális gólszerzők bőven. Legutóbb a Camp Nouban egy öt-gólos találkozón a Barca 3-2-re nyert, mi most is egy hasonlóan góldús meccsre számítunk, ahol legalább egy-egy gólt mindkét együttes összehoz.

Címkék: sportfogadás, tipp,