Sportfogadás tippek: Érd - Ferencváros

2017-11-15
A magyar női kézilabda NBI-ben az FTC még hibátlan, a Győrt is legyőzve 100%-os, és hét meccs után veszített pontokat tekintve az első. Az Érd is hasít, csak a Győr verte el, a maradék nyolc bajnokiját megnyerte. Nem akármilyen meccsre van kilátás!

Érd - FTC

Onine Sportfogadás tipp: 55.5 gól felett

Bet365 odds: 1.90

Kezdés: szerda, 17:00

 

A Fradi és az Érd meccse akár a bajnoki címről is dönthet, ha közvetlenül nem is, közvetve biztosan. Az FTC azzal, hogy legyőzte a Győrt, komoly bajnoki esélyes lett, viszont ezzel nyomás is került a fővárosi zöld-fehér mezes együttesre.

Az Érd itthon és nemzetközi porondon is bizonyít. Legutóbb az NBI-ben a Dunaújvárost, nemzetközi porondon az Issy-t verte magabiztosan. Tény, hogy az Issy meggyengült, de nemrég még BL-csapat volt.

Legutóbb az Érd és az FTC 61-gólos meccset játszott Érden, 31-30 arányban a hazai együttes nyert.

Klivinyiék az évek során komoly csapattá értek, és egész biztos, hogy ez az Érd sokkal erősebb együttes, mint a BL-ben lővő csapatok 50-60%-a kezdve a Buducnosttól a Larvikon át a Thüringerig. Az érdi együttesnek kb. pont annyit jelentene a Fradi legyőzése, mint jelentett az FTC-nek a Győr elleni siker.

Komoly kis meccs lesz, már csak azért is, mert Kim Rasmussen 19 fős keretéből 10-en játszanak az FTC-ben és az Érdben. Szabó Edina lányai képesek 30 gól fölött termelni, de ugyanígy képes erre az FTC is. Elég jó tempóban játszanak ezek a csapatok, hogy elérjék akár a 1 perc/ 1 gól átlagot. Érdekesség, hogy az említett 19 fős vb-keretben a két kapus pont ebből a két csapatból kerül ki, aligha véletlenül. Bíró az FTC, Janurik az Érd kapuját védi majd, aztán decemberben már egymást és a válogatottat segítve dolgoznak majd együtt, de ma még ellenfelek. Ám hiába két jó kapus, mi akkor is maradunk a góloknál. Gyors és kombinatív kézire számítunk, magas frekvenciájú játékra, és bizony a narancs-fekete mezest együttest illik majd az FTC-nek is komolyan venni, mert bár kikapott a Győr elleni bajnokin, azért 27 gólt termelt, amit az ETO ellen nem szokás. Biztos nagy szerepe lesz a védekezésnek is, de a mi tippünk az, hogy az Érd-Fradi a támadójátékról és a gólokról szól majd szerda délután, vagy kora este, kinek hogy tetszik.

Címkék: sportfogadás, tipp,