Sportfogadás tippek: 1. FC Köln - Werder Bremen

2017-05-05
A Bundesliga 32. fordulója egy könnyed meccsel indul, ahol egyik félen sincs különösebb nyomás.

1. FC Köln - Werder Bremen

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bet365 odds: 1.66

Tippmix odds: 1.60

Kezdés: péntek, 20:30

 

A Köln a 27. fordulóban 1-0-ra verte a Frankfurtot, és átlépte a bűvös 40 pontos határt. Onnantól biztos volt a bennmaradás, így picit lazábbra vette a csapat. Négy forduló óta nyeretlenek a kecskések, de még így is a 8. helyet foglalják el a forduló előtt.

A Werder 11 kör óta veretlen, és az a csapat, amely ősszel sima kiesőnek tűnt, most a hatodik. Fura idény ez, legfurább a Bréma feltámadása, hisz pl. ősszel is ezek a srácok fociztak itt, nem érkeztek Messi és Ronaldo kaliberű játékosok. Most mégis minden működik, Junuzuvic, Kruse és a többiek szállítják a győzelmeket. Nem biztos, hogy van most nagyobb önbizalommal focizó csapat a ligában a Brémánál. Ezek a srácok legutóbb a Berlint is verték, előtte az Inglstadtnak gurítottak egy négyest, és ugye ott volt az Északi Derbi a HSV ellen, amit szintén a Bréma nyert meg. Ontják a gólokat, sorozatban hozzák a jobbnál jobb meccseket a brémai srácok. Ki tudja, hol lesz ennek a gyönyörű szériának vége, az is lehet, hogy ebben a szezonban már marad a veretlenség. A kiesés rég nem téma, ellenben az EL-indulás kiharcolása elérhető közelségbe került. A Köln pl. közvetlen rivális, hisz 3 ponttal áll a Bréma mögött. Ha a Köln nyer pénteken, visszaelőzi a Werdert.

Van tehát tét, de mégsem olyan ez, mintha a kiesés ellen kéne küzdeni. A kiesés elleni harc görcsössé teszi a csapatokat általában, itt azért nincs akkora teher a srácokon. AZ EL-indulás jól fizet, de ha mégsem jön össze, nem akkora tragédia, mint a kiesés. Jó esély van rá, hogy a Werder formája kitart, hogy most is lőnek 2-3 gólt. Ugyanakkor otthon a Kölnt sem szabad leírni, hazai pályán Modeste-ék is odapörkölhet a Werdernek. Jó kis csörte lesz ez, mindkét csapat győzelemre játszik majd, így rossz meccs nem is lehet.

Érdekesség, hogy a két együttes egymás ellen 7 tétmeccset óta nem játszott olyan találkozón, ahol legalább az egyik fél minimum két gólig jutott. Ennek a gólszegény szériának péntek este véget vetnek a felek.

Várható kezdőcsapatok:
Köln: T. Horn - Klünter, Sörensen, Subotic, Heintz - M. Lehmann - Jojic, J. Hector - Rudnevs, Bittencourt - Modeste
Bremen: Wiedwald - Veljkovic, L. Sané, Moisander - M. Eggestein - Gebre Selassie, Delaney, Junuzovic, Ro. Bauer - Bartels, M. Kruse

 
Címkék: sportfogadás, tipp,