Sportfogadás tippek: 1860 München - 1. FC Köln

2012-11-16
A FIFA játéknap miatt ma nem rendeznek élvonalbeli mérkőzést Németországban, ám ahogy azt megszokhattuk, a Bundesliga II nem áll le ilyenkor sem! A mi tippünk is innen érkezik, nézzük, mire számíthatunk a 'kis' München és a Köln találkozóján!

 

1860 München - 1. FC Köln

Tipp: mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Az 1860 München és a Köln két olyan együttes, amely a feljutást tűzte ki célul. Ezzel szemben a bajorok a 7. helyen állnak, míg mai vetélytársuk csak a 12. pozíciót tudhatja magáénak. Király Gábor csapata még csak-csak reménykedhet, jelenleg hat pont a hátrányuk a feljutó helyen álló Herthával szemben, ami még bőven behozható. Szegény kölni kecskések viszont valószínűleg maradnak a másodosztályban, nincs bennük az a plusz, ami a feljutáshoz szükséges lenne.

Az 1860-nál Maurer mesternek nem kell hiányzóval számolnia, ami nagyon ritkaságszámba megy a mai világban. Valószínűleg így néz majd ki a München kezdőcsapata:

Király-Wojtkowiak-Aygün-Vallori-Feick-Makos-Bülow-Stoppelkamp-Bierofka-Halfa-Lauth

Stanislawski 4-5-1-es felállásra szavaz, ami a követekőképp néz ki:

Horn véd, előtte Brecko-McKenna-Wimmer-Eichner alkotja a védelmet. Jajalo Stroble és Matusczyk robotol a támadó zóna, és a védelem között, és játsszák be a széleket is, valamint próbálják kiszolgálni labdákkal a Clemens-Bigalke-Ujah féle offenzív zónát. Sajnos Bröker hiányzik, egy ember talán nem pótolhatatlan.

Tény, hogy a Köln nem rajtolt jól, de az utóbbi időben már több jó meccsük volt. Nem lehet azt mondani, hogy akárcsak a második vonalnak meghatározó tagja lenne az 1. FC, de az tény, hogy kezdenek magukhoz térni!

Az 1860 pedig mindenképp győzelemre tör, ráadásul vissza akarnak vágni a kecskéseknek, hisz legutóbb, amikor találkoztak, 3-0 arányban a Köln kiütötte a Münchent. Ráadásul Lauthéknak otthon most már villantani kell valamit, mert az Aue elleni remi után a St. Pauli elverte őket hazai közönség előtt, amit aligha díjazott a szurkolótábor! Ha még komolyan gondolják a feljutást, akkor ma rá kell menni a három pontra! Egyébként Király Gábor csapata, vagyis az 1860 München 310 perce nem kapott gólt, mi viszont fogadni merünk rá, hogy a 400 perc kapott gól nélkül nem fog összejönni! Ugyanakkor az is biztosnak tűnik, hogy Lauthék elöl összehoznak egy-két hazai gólt, ez a kölni védelem lyukas, mint az ementáli... :D

 

Sok sikert mindenkinek, nyerjünk sokat ma is!

 

Újdonság! Sporthírek a Fortunaweben!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,