Sportfogadás tippek: Szlovénia - Dánia

2018-01-19
Szlovénia egy, Dánia két pontot vitt magával a második csoportkörbe. Egyébként ebben a II-es jelzésű csoportba egyik válogatott sem érkezett maximális (4) ponttal, így minden együttes joggal reménykedik még az elődöntőben.

Szlovénia - Dánia

Online sportfogadás tipp: Dánia góljai 28.5 felett

Bwin odds: 2.05

Kezdés: péntek, 20:30

 

Szlovénia a C csoportban érdekes meccseket játszott itt az Eb-n. Meggyűlt a csapat baja a bíráskodással, egy kis mákkal, és kicsit jobb játékvezetéssel akár 4 pontot is hozhatott volna magával ez a válogatott, aztán csak egy lett belőle.

Dánia menetelését jobban ismerjük, hisz egy 32-25-ös győzelemmel nyitottak a magyar válogatott ellen, aztán belenéztek a csehek elleni pofonba. Spanyolország ellen aztán ismét összekapta magát a dán együttes, amely a 3. meccsén Spanyolország ellen győzött 25-22 arányban.

A dán és a szlovén együttes találkozóján mi dán sikerre tippelünk. A két együttes utolsó 5 találkozójából 4-et Mikkel Hansenék nyertek meg tét- és felkészülési találkozókat is tekintve. Ezeken a mérkőzéseken, amikor a dánok nyertek, mindig lőttek legalább 30 gólt.

Legutóbb Rióban az olimpián találkozott a két válogatott, egy egészen brutálisan gólgazdag mérkőzésen 37-30-as dán-siker született. Valami hasonlót várunk most, hisz a dán és a szlovén együttes sem tartozik a lassú csapatok közé. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a 2015-ös vb-n is játszottak egy 36-33-as találkozót, amit egyébként szintén a dánok húztak be. Szóval jó kis adok-kapok várható most is. Kreatív és lendületes kézit játszik mindkét válogatott, szóval mi abban bízunk, hogy mindkét együttes 30 fölé jut a dobott gólok számát illetően.

Ahhoz képes, hogy a dánok a legutóbbi két világversenyen 37 és 36 gólt dobtak a szlovéneknek, amikor találkoztak, ahhoz képest a dán gólok száma 28.5 felett opció és a hozzá párosuló 2.05-ös odds mindenképp értékesnek tűnik.

Címkék: sportfogadás, tipp,