Sportfogadás tippek: Manchester City - Liverpool

2017-09-08
Ebéd után egy jó kis angol rangadó, ahol nagy valószínűséggel potyognak majd a gólok. Nem is kell ennél több, a City és a 'pool találkozóján aligha fogunk unatkozni.

Manchester City - Liverpool

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

TippmixPro odds: 1.45

Kezdés: szombat 13:30

 

A Manchester City és a Liverpool is BL-meccset játszik a jövő héten, de csak szerdán, így joggal bízhatunk benne, hogy a szombati bajnokin egyik fél sem fog alibi focit játszani. Nem mintha jellemző lenne ezekre a csapatokra, a City és főleg a Liverpool az őszinte csapatok közé tartozik, melyek gólra játsszák a focit. A Premiership nem az a bajnokság, ahol langyos döntetlenekkel célt lehet elérni, főleg nem akkor, ha a bajnoki cím a cél. Szóval őszinte focira kell készülni!

A Liverpool 5 tétmeccset játszott idén, abból csak egy volt olyan, ahol nem jött össze a minimum 3 gól. Egyébként az öt meccs gólátlaga kereken 4, szóval bizakodhatunk, hogy nem olyan meccs jön, mint a két együttes tavalyi összecsapásai, melyek 1-0-al és 1-1-el értek véget.

Egyébként a Vörösök idén egyszer játszottak bajnokit idegenben, egy 3-3-at a Watford ellen. A Hoffenheim elleni BL-meccsen szintén sikerült két gólt lőni, de kapni is, ráadásul ott a Hoffenheim büntetőt is hibázott. Legutóbb Canék az Arsenalt is kiütötték (4-0) hazai pályán, szóval fut a szekér.

A City inkább labdabirtokláson alapuló focit játszik, míg a 'pool igencsak jól kontrázik. Mindét stílus eredményes lehet, hisz a vendégek védelme nem etalon, ha a Watford háromszor villant, a Citynek is illene gólokat lőni. Ugyanakkor az is biztos, hogy pl. Mané sebessége nem kevés gondot okoz majd Otemendinek, Stones-nak és a többi hazai védőnek. Sajnos ezt a meccset Sterling kihagyja, hisz eltiltott, pedig ő volt csapata ellen léphetett volna pályára, ha Guardiola bizalmat szavaz neki.

Az előző idényben mindkét bajnokijuk gólszegényre sikeredett, de azért ha jobban visszamegyünk az időben, szinte kivétel nélkül csak gólgazdag meccseket találunk. Az 1-1 és 1-0 előtt például volt sorozatban nyolc olyan bajnokijuk egymás ellen, ahol mindig összejött minimum 3 gól, de gyakran még több is!

Címkék: sportfogadás, tipp,