Sportfogadás tippek: Paks - Újpest

2017-07-15
Kezdődik az NBI! Több élvonalbeli csapatunk már játszott éles meccseket az EL- és BL-selejtezőben, ám a Paks és az UTE csak most kezdi a szezont.

Paks - UTE

Online sportfogadás tipp: Gólt kap az UTE

Bet365 odds: 1.33

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 18:00

 

Az UTE együtteséről mostanában minden szezon előtt azt halljuk, hogy jajj, csak maradjunk benn. Aztán persze csont nélkül bennmaradnak. Idén azért kevesebb ilyen hangot hallani. Viszont botrány jutott erre az időszakra is, valószínűleg mindenki hallott a címermizériáról...

Érkezett Diallo, Tischler, Simon, Zsótér és Novotny, de távozott például Balogh és Heris a középpálya és a védelem alapemberei. Sőt Heris tavaly csatárként is többször bizonyított, szóval ezt a két játékost nehéz lesz pótolni Újpesten.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

A Paks légiósok nélkül vág neki ennek a szezonnak (is). Csertői együttesénél így nyelvi godokkal nem kell megküzdeni. Erős, egységes a Paks, ahol különösebb célok nincsenek. A bennmaradás alapelvárás, de ezt említeni is kár.

A tippünk, hogy a Paks ezen a találkozón gólt fog lőni. A két együttes találkozóin nem ritka a gólzápor, volt itt 4-2 UTE-győzelem és 6-0-ás Paks-siker is az elmúlt évekből. A mi tippünk, hogy most sem óvatoskodnak a felek. Az újpesti csapatnál azért sok új játékos jött, akiket valahogy be kell építeni, miközben meg kell találni Balogh és Heris utódját a kezdőben. Az előző idényben sem vett villámrajtot az UTE, és könnyen lehet, hogy most sem fog. Ugyanakkor, ha megnézzük, hogy főleg támadó szellemű játékosok érkeztek, és a stabilitásért felelős játékosok távoztak, akkor tényleg benne van ebben a Paks-UTE meccsben egy jó kis adok-kapok.

Címkék: sportfogadás, tipp,