Sportfogadás tippek: Szerbia - Litvánia

2013-09-04
Ma kezdődnek a 2013-as kosár EB meccsei, valamennyi együttes pályára lép a nyitónapon. Mi nézzük közelebbről a TV által is közvetített Szerbia-Litvánia találkozót!

Szerbia-Litvánia

Tipp: Litvánia

Odds: 1.40

Iroda:bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Ezt a meccset nyugodtan nevezhetnénk rangadónak, ha Szerbia a legerősebb csapatával érkezett volna a tornára. Ám a szerbek közül több kulcsjátékos hiányzik. egyből irányító poszton nem lesz ott Milos Teodosic, akit gyilkos dobásairól is ismerhetünk. Nincs a megbízhatóan teljesítő Savanovic, akitől szintén nyugodtan várhattak volna 15-18 pontot meccsenként. Nincs Lucic, nincs Velickovic, Macvan és Erceg sem, szóval nagyon tartalékos együttes lesz ez a szerb. Persze van kik közül választani, de a kosárlabda is csapatsport, így hiába tehetséges mindenki, csapat szinten nem biztos, hogy működnek majd a dolgok.

Litvánia felkészülése jól sikerült, Kleiza és Valanciunas vezérletével simán érmet nyerhetnek. Irányítóban Kalnietis is remek játékos, Lavrinovicék évek óta meghatározó figurái Európa kosárlabdájának. Javtokas védekezésben nyújt ember felettit, de Seibutis, Maciulis, Motiejunas és a többiek is mind-mind klasszisok.

Mivel a csapatok viszik tovább a pontokat a következő körbe, nem lehet alibizni! De már csak azért sem, mert a hat együttesből csak három jut tovább, és nem nagyon olyan együttes, akivel nem kéne számolni.

Litvánia sokkal rutinosabb játékosokból áll, és lehetne azt írni, hogy hiányzik Jasikevicius, de az az igazság, hogy a Barcában is több volt a rossz meccse, mint a jó.

Nyernek a litvánok!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,