Sportfogadás tippek: Férfi kézilabda-vb 2017

2017-01-11
Szerdán kezdődik a 2017-es franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság. A papírforma alapján a házigazda gall csapat az esélyes, de a dánok, a spanyolok a németek és a horvátok is úgy vágnak neki a tornának, hogy meg szeretnék nyerni azt.

Nézzünk egy-két tippet az unibet fogadóiroda kínálatából a kézilabda-világbajnokságra:

 

Magyar csapat legeredményesebb játékosa Császár Gábor @ 1.85

Császár Gábor jó formában várja a tornát. Az első számú irányító, az első számú heteslövőnk. Klubcsapatában a svájci Schaffhausennél is remekül játszott, Caszi most egyben van, és igazi motorja a válogatottnak. Egy-egyben is képes megverni a védőket, kintről, betörésből egyaránt eredményes tud lenni.

 

Svéd csapat legeredményesebb játékosa L. Nilsson @ 12.00

Nem egy atombiztos tipp, de Nilsson pont az a játékos, aki ha elkapja a fonalat, futószalagon gyártja a gólokat. Fiatal, de már kellő rutinja van. Kis téten lehet játszani, hogy a svédek legeredményesebb játékosa lesz.

 

Qatar legeredményesebb játékosa Capote @ 1.25

Capote kb. annyi gólt lő majd a qatari válogatottban, mint a többiek úgy összesen. Markovic ugyanis nincs ott a válogatottban, így Capote meccsenként 8-9 gólt biztosan lő majd. Társai közül megközelíteni sem tudják majd.

 

D csoport győztese Dánia @ 1.25

Ez sem egy nagy odds, de jönni fog. Dánia max a svédek ellen játszik majd éles meccset, de a megfiatalított svéd csapatot is verni fogják 3-4 góllal Hansenék. A csop. másik négy válogatottja igazából nem lehet ellenfél Dánia számára. Hansenék ha nem bohóckodnak, 5 győzelemmel  abszolválják a csoportkört, és a sztárok, mint az említett Hansen, egész biztosan pihenten érkeznek az egyenes kieséses szakaszba.

 

Magyarország előkelőbb helyezést ér el, mint Lengyelország @ 1.40

Karol Bielecki, Krzysztof Lijewski és Slavomir Szmal lemondta a válogatottságot, M. Jurecki megsérült. Nincs itt Kamil Syprzak és Wyszomirski, ahogy sérülés miatt nincs Jurkiewicz sem. Nélkülük jó, ha Japán ellen győzni tud Lengyelország. Ráadásul Talant, a lengyelek mestere, azt pedig sajnos nálunk is bizonyította, hogy válogatott szinten azért nem a legjobb mester a Földön. Lengyelország bajban van, míg a mi csapatunk egész messze juthat. Nálunk az a kérdés, hányadik helyen megyünk tovább, a lengyeleknél az, hogy tovább mennek-e egyáltalán, mert az sem biztos...

 

Címkék: sportfogadás, tipp,