Sportfogadás tippek: Hollandia - Argentína

2014-07-09
Németország a földdel tette egyenlővé Brazíliát. A Nationalelf 7-1-es győzelme történelmi jelentőségű, talán még fel sem fogják a brazilok, mekkora zakót kaptak. Ma a másik elődöntőben Hollandia és Argentína csap össze, és ha az Oranje továbbjut, akkor összejöhet a Brazília-Argentína találkozó a bronzmeccsen.

Hollandia - Argentína

Tipp: Arjen Robben 2.5-nél többször lő kapura

Odds: 2.20

Iroda: unibet

Kezdés: ma 22:00

Tegnap kegyetlenül jó meccsen nyolc gólt láthattunk. Félreértés ne essék, nem volt izgalmas meccs. Ahol egy félidőben 5 gólt lő egy csapat, miközben egyet sem kap, azt régebben komolytalan játék miatt félbeszakították volna.

Ma izgalmasabb meccs lesz, vélhetően kevés góllal. Viszont kapuralövés azért lesz, aztán hogy a lövések góllá érnek, vagy besülnek, az a tippünk szempontjából részletkérdés.

Hollandia egyszemélyes csapat, bárki bármit mond. Van egy pár a VB-n, Argentína, Brazília is ilyen. Az Oranje legnagyobb ásza Arjen Robben, akinek nem volt még rossz meccse a tornán. Alázattal játszik, legtöbbször jó döntéseket hoz, és csak egyszer-egyszer fedezzük fel nála az önzőség jelét. Ma, a tipp szempontjából nem is ártana, ha picikét önző lenne, mert mi azt valljuk, hogy Robben legalább háromszor eltalálja ma a kaput.

A tippbe beleszámít az esetleges hosszabbítás, aztán abban biztosak lehetünk, hogy van Gaal nem fogja lecserélni őt. Kérdéses van Persie játéka, ha az Oranje kezdő támadója nem játszhat gyomorbántalmai miatt, akkor vélhetően Huntelaar pótolja. Robben viszont dönthet úgy, hogy még annál is többet vállal magára, mint eddig láthattuk tőle. Igazából nem önző a játéka, bevonja a csapattársait, de amikor eldönti, hogy jobbról befelé húz majd tüzel, akkor ő szemben a kapuval ritkán téveszti el a ketrecet. Aztán hogy betalál, vagy véd a kapus, a tipp szempontjából lényegtelen.

Ezen kívül az unibet kínál még két olyan fogadást, amit kér lenne kihagyni. Íme:

Rojo fejesgólt szerez @ 36.00

Rojo az argentin csapat balhátvédje. Egy meccses eltiltás után tér vissza, frissen, egészségesen. A VB egyik felfedezettje, és ami számunkra fontos, rendje tud fejelni szögletek szabadrúgások után. Ugyan csak a közelmúltban emlékezhetünk David Luiz, Thiago Silva vagy Hummels góljaira, de kicsit visszábbrepülve az időben említhetjük Godint, említhetjük Ramos a spanyolok közül, aki a Real Madridban ontotta a gólokat a szezon végén.

Egyre-másra jönnek a gólok a védőktől, ezt a 36-os oddsot pedig kár lenne elszalasztani. Gondoljunk csak bele, egy százasra is jön 3500 Forint.

Zabaleta kapuralövései 0.5 felett @ 5.00

Zabaleta az argentin csapat jobbhátvédje. Nem tőle várják a gólokat, de 90 perc hosszú idő, és 120 perc még hosszabb. Tény, hogy Zabaleta ha el is húz szélen, akkor inkább beadást választ, ám gondljunk csak bele, ebbe a tippbe belefér az is, ha 35 méterről lő kapura, aztán a lövés hazaadással ér fel. Odakeveredhet a kapu elé bárki, egyetlen egy kapura tartó löket elég, hogy a tippünk jöjjön. Simán jó, ha szöglet vagy szabadrúgás után fejjel veszélyeztet, ez az 5-ös odds szintén olyan magas, hogy mindenképp megéri tenni rá egy kis pénzt.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,