Sportfogadás tippek: Slovan Bratislava - FK Jelgava

2016-07-14
Az EL-selejtezők során a Slovan Bratislava már pályára lépett egyszer, méghozzá a Partizani Tirana otthonában. A Skenderbeu visszaléptetése után az UEFA a Partizanit 'felküldte' a BL-be, a Slovan így maradt az EL-ben.

Slovan - Jelgava

Tipp: Slovan góljai 1.5 felett

Bet365 odds: 1.57

Tippmix odds: -

Kezdés: csütörtök, 20:15

 

A pozsonyi együttes tehát fura helyzetben volt, de most már lényegtelen, mi is történt az előző körben. A Slovan itt van a második körben, és a lett Jelgavával mérkőzik. A szlovák pontvadászat a miénkhez hasonlóan hétvégén rajtol, szóval nagyjából formában van már a Bratislava is.

A Jelgava hazája bajnokságában darálja a meccseket, játékban vannak a lettek. Az EL-en az előző körben az izlandi Breidablikot búcsúztatta a lett együttes. Idegenben 3-2-re nyert, otthon 2-2-t játszott, így 5-4-es összesítéssel továbblépett.

Ezek a lett csapatok képesek gólgazdag meccseket produkálni, emlékezzünk csak a tavalyi Skonto-Debrecen párharcokra! Rigában 2-2-re végzett a Loki, aztán itthon 9-2-re nyert, amikor is a Skonto játékosait megcsapta a meleg...

A Jelgava is játszott az előző körben két gólgazdag meccset, miért ne tenné most is. A Slovan előrébb rangsorolt együttes, minőségi légiósokkal, elég csak Priskint említeni. A pozsonyi együttes célja lesz, hogy a párharcot nagyjából 90 %-ban eldöntse, minimum 2-3 gólos előnyt harcoljon ki. Ha az előző körben a Breidablik 2-2 gólt lőtt a Jelgavának, akkor a pozsonyi együttes is meg fogja tömni a letteket, pláne otthon! A Slovan góljai 1.5 felett opció erősen biztonsági tipp, ennek ellenére egész jól néz ki az 1.57-es odds.

Tipp: 4-1, vagy 5-1

Címkék: sportfogadás, tipp,