Sportfogadás tippek: Eibar - Las Palmas

2017-04-06
Ha csak tehetjük, mindig tippelünk a Las Palmas meccsére. Így tettünk hétfőn is, és nem bántuk meg. Reméljük, hogy 'kedvenc' csapatunk most sem okoz csalódást.

Eibar - Las Palmas

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Sportingbet odds: 1.70

Tippmix odds: 1.65

kezdés: csütörtök, 18:30

 

A LaLiga két olyan együttese találkozik, melyeknek meccseit mindig jó nézni. Mindkét együttes pozitív meglepetés, mindkét együttes okozott már több kellemes meglepetést. Egyiküknek sem kell félni a kieséstől, így joggal bízhatunk benne, hogy ez az 'örömfoci' már marad az idény hátra lévő meccseire is. Sőt talán még inkább felszabadulnak a srácok, hisz a Gijón nem tudott nyerni, így egyre biztosabb melyik három együttes búcsúzik majd az idény végén.

Az Eibar utolsó 5 bajnokiján 3.5 gól esett átlagban, ami már egy brutális szám, de akkor mit mondjuk a Las Palmas 5.00-ös átlagára. A Kanári-szigeteki együttes meccsinek végeredményeit nézve inkább a jéghoki ugrik be, sorozatban ilyen brutál overes meccseket ritkán játszik egy csapat.

Az Ipurúa egy kis stadion, mind a lelátó, mind a pálya méretét tekintve. Az átlagos kisebb pályákon, ha egy kellően jó csapat játszik megfelelő tökösen, offenzíven játszik, akkor nem meglepetés egy-egy gólzáporos meccs, lásd pl. a Monacót, vagy a NYCFC-t a MLS-ben, de említhetjük a Jemez-féle Rayót is, amely bár mindig élvezetes meccset játszott, az előző idény végén búcsúzott az élvonaltól..

A Las Palmas legutóbb hétfőn 3-1-re kikapott a Celtától, nagyjából erre számítottunk. Kapott gólt bőven, mint idegenben nagyon sokszor, ugyanakkor lőtt is. Ma is adok-kapok várható. A gólokat segíti, hogy a vendégeknél visszatér Lemos elétiltásából, aki ugyan védő, de kicsit olyan, mint Segio Ramos, aki támadásban is rendre csillog. Lemosnak védő létére 4 gólja van, de ő simán felfut támadásokkal belső védő létére, ami persze azt is eredményezi, hogy ha labdavesztés van, és megindul mondjuk az Eibar-kontra, akkor a védelemben lesz egy lyuk, amit egyből ki is lehet használni. Korábban a Barcára mondták sokan, hogy nagypályás futsalt játszik, de picit a Las Palmas is ilyen együttes. Igazi adok-kapok várható, de az kb. az összes idei Las Palmas-meccs előtt elmondható.

Várható kezdőcsapatok:

Eibar:Yoel-Capa-Ramis-Lejeune-Luna-Escalante-Dani Garica-Pedro Leon-Adrian-Ruben Pena-Enrich

Las Palmas: Lizoain-Michel-D. Garcia-Lemos-H. Lopes-V. Gomez-Mesa-Viera-Tana-Boateng-Jesé

Címkék: sportfogadás, tipp,