Sportfogadás tippek: Barry Hawkins - Joe Perry

2016-01-11
Hétvégén elkezdődött a 2016-os Masters a londoni Alexandra Palace-ben. Nemrég még a darts vb meccsei zajlottak, üvöltött a zene, folyt a sör, most már a csönd és a koncentráció veszi át szerepet. Ismét asztalhoz állnak ugyanis a világ legjobb snooker játékosai.

Barry Hawkins - Joe Perry

Tipp: 8.5 frame felett

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: hétfő, 20:00

 

Vasárnap két meccset már lejátszottak az idei Mastersen. Az első körben hat nyert frame-ig tart egy meccs, szóval itt egy-két gyengébb frame után is van esély javítani. Vasárnap Mark Allen 6-4-re nyomta le Murphy-t, míg az esti meccsen a  kínai Ding kapott ki ugyanilyen arányban Binghamtől.

Hawkins és Perry meccse sem tűnik simának, mindkét játékos képes nagyon jól is játszani, de a hiba is benne van a játékukban. Hawkinsról például sokan tartják azt hogy ha fejben picikét erősebb lenne, akár a világ legjobbja is lehetne. Mentálisan nem a legerősebb játékos, hiányzik belőle a gyilkos ösztön, és talán pont ez az, amiért ugyan top 10-es játékos, de mégsem ér oda mondjuk a top3-ba, vagy akár top5-be.

Perry már más tészta, szintén top10-es játékos jelenleg, ami nem volt mindig így. Későn érő típus, és bizony ha elkapja a fonalat, mindenkire veszélyes. Ugyanakkor nála rendszeresen jönnek olyan hibák, amelyeket kulcsszituációban hoz össze.

Nem valószínű, hogy a két játékos sima meccset játszik, még az is benne van, hogy döntő frame-re lesz szükség. Tényleg nehéz elképzelni, hogy az idézőjeles vesztes ne nyerjen legalább három frame-et. Pár napja a Champions League-ben találkoztak, ott három nyert frame-ig tartó meccsen Hawkins tudott nyerni, méghozzá 3-2-re. Előtte 2014-ben októberében játszottak egy EPTC versenyen, ott négy nyert frame-ig tartó meccsen Perry volt a jobb, de Hawkins is nyert három frame-et.

Most sem lesz sima kettejük meccse! Biztos lesz egy-két olyan frame, ahol az egyik játékos mondjuk egy százas breakkel letolja a másikat, de összességében egy szoros meccset látunk majd. Ugye 20 órától kezdenek, de lehet kedd lesz, mire befejezik...

Címkék: sportfogadás, tipp,