Sportfogadás tippek: Női kézi EB

2014-12-19
Végéhez közeledik a női kézi EB! Ma három meccset játszanak, a két elődöntő mellett az ötödik helyért küzd megagyarország és Franciaország. Az, hogy a magyar lányok az 5. helyért küzdhetnek, nagy mértékben Kiss Évának, a magyar válogatott kapusának köszönhető!

Női kézi EB-Ki lesz az All Star csapat kapusa

Tipp: Kiss Éva

Odds: 2.10

Iroida: bet365

Kezdés: fogadható: ma 15:45-ig

Minden nagyobb tornán, legyen az EB vagy EB, választanak egy All Star csapatot. Ebbe a csapatba posztonként a legjobb játékosok kerülnek be. Persze nehéz dönteni, posztonként több kiemelkedő játékos van itt az EB-n is, de a kapusposzt elég egyértelműnek tűnik

Szóval Kiss Éva nem csak a magyar csapat, de valószínűleg a torna legjobbja is, ha a kapusokat nézzük. elképesztő formában véd, és javuló formát mutat. Az első meccsünkön mindhárom kapusunk védett, aztán lassacskán kiderült, hogy Kiss Éva az, aki a legjobb formában van a három hálóőrünk közül.

A lengyelek ellen 40%-os hatékonysággal védett, de az igazi parádé a középdöntős szakaszban jött. Románia ellen 45%, a dánok ellen 48%, és a norvégok ellen a lövések 37%-át védte. Igazából két vetélytársa lehet Évának, amikor az All Star csapat kapusát megválasztják. Az egyikőjük Ungureanu, a román hálóőr, aki 198 lövésből 80-at védett, ez pont 40%. Viszont Románia nem jutott el a top6-ig. A másik riválisa Évának Solberg lehet, de a norvégok közül azért All star lesz 100%-os biztonsággal Löke, talán Herrem, talán Mörk szóval kizárt, hogy a kapus is bekerüljön ebbe az együttesbe. Azért ez a csapat általában színes, sok ország ad, egy-egy játékost. Szóval a magyar vélogatottból csak Évának van esélye bekerülni ebbe az álomcsapatba, és ha ma hoz egy 38-40%-ot, senki sem fogja vitatni, hogy helye van az All Star csapatban. A franciák elég nagy hibaszázalékkal játszanak, így a remek formában lévő Kiss Éva valószínűleg ismét hozza a formáját. Kiss Éva három meccsen is a magyar csapat legjobbja volt, nagyon jó esély van rá, hogy a torna legjobbja legyen a kapusok között!

Címkék: sportfogadás, tipp,