Sportfogadás tippek: Tour de France 10. szakasz

2014-07-14
Véget ért a foci-vb, de nem maradunk sportesemények nélkül. A our de France-on például igencsak fontos etap következik.

Tour de France- 10. szakasz

Contador vs Nibali

Tipp: Contador

Odds: 1.28

Iroda: bet365

 

Ma rendezik a Tour de France 10. szakaszát. Egy igazán rázós etap következik, hét kategorizált emelkedővel. Hegyi befutó lesz, előtte hat kemény emelkedővel a szakaszon. Tudni kell, hogy ma van a franciák nemzeti ünnepe, a Tour-on július 14-én minden francia versenyző rendkívül motivált. Ez is  csak egy szakasz, ám aki ma nyer, az hőssé válik. Van pár francia srác, aki nyerhetne, ám mi az összetettre fókuszálunk.

Ugye a verseny legnagyobb esélyese, Froom még az első héten többször bukott, de a harmadik esést már feladás követte. A Sky csapatánál Porte lesz az első számú ember, ám mindenki úgy tartja, hogy az összetett Nibali és Contador között dől el. Nos, Nibali a macskaköves szakaszon több, mint 2 percet adott legnagyobb riválisának, szóval Contadornak van mit faragni a hátrányából.

Ma olyan etap jön, ahol másodperceket hozhat vissza. Jó erőben van, és Contador nem az a típus, aki ne támadna az első leendő alkalommal.

Tény, hogy nem túl hosszú az utolsó emelkedő, de Contadornak próbálkoznia kell, mese nincs. Ha 5-10 másodpercet farag, az is több, mint a semmi. Lesz majd még időfutam is, melyben elvileg jobb a spanyol, de nem lehet arra bazírozni, hogy ott majd perceket oszt ki Nibalinak.

Ráadásul tényleg egy fontos szakasz, olyan menés lesz a mezőnyben, hogy a szökevények nem nagyon érhetnek haza. Hacsak Rodriguez nem... A Purito becenévre hallgató Rodrigueznek óriási a hátránya összetettben, de egyre jobb erőben van. Nem kizárt, sőt biztos, hogy ezt a szakaszt kinézte magának!

Tippünk tehát az, hogy Contador hamarabb ér célba, mint Nibali, ám kis téttel Joaquim Rodriguez győzelmére is tehetünk, az a 9.00-es odds nagyon csalogató. Kedvez neki a befutó, akár Contadorékat is legyőzheti, összetettben ő ugyanis nem veszélyes az élmezőnyre.

Sok sikert, és ne feledjük, a délután folyamán élőben is fogadhatunk a szakaszra!

Címkék: sportfogadás, tipp,