Sportfogadás tippek: Valencia - Granada

2016-11-17
A Granada nem nyerni jár idegenbe. Na, nem mintha otthon halomra nyerné magát az andalúz együtetes...

Valencia - Granada

Online sportfogadási tipp: Valencia góljai 1.5 felett

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: vasárnap 16:15

 

A Granada utolsó a spanyol Primerában. Meccset még nem nyert 11 próbálkozásból, és a mi tippünk az, hogy hétvégén sem fog!

Idegenben 5 meccsen 18 gólt kapott, ami nem kevés! Épp a Barca ellen úszta meg 1-0-al, de ott a Barca totálisan tompa volt, nem is a legerősebb csapat játszott, ráadásul a Granadának egy normális helyzet nem sok, annyi nem volt azon a meccsen. De kapott öt gólt a Las Palmastól, kettőt a Betistől és hármat az Alavéstől. A legnagyobb pofont viszont az Atletico ellen kapta az andalúz csapat. Vezetett 1-0-ra, de az a gól úgy felidegesítette a Matracosokat, hogy rúgtak rá hetet. Ki tudja, ha nem a Granada lövi ott az első, az Atleti 2-3 góllal lehozza a meccset, így meg rúgott hetet...

A Valencia is gyengén kezdte az évet, és nem lehet azt mondani, hogy erősen folytatta. Otthon, a Mestallában 5 meccséből egyet nyert meg. Viszont az ötből négyszer is eljutott két lőtt gólig. Csak az Atletico ellen ne jött össze otthon a két lőtt gól, de a Las Palmas, Betis, Alavés, és a Barca ellen igen. A Valencia problémája a rengeteg kapott góllal van, abból ugyanis 21-et lehet összeszámolni.

A Túria-partiak számára jól jöhet ez a meccs, hisz a Granadát az utolsó 5 találkozásuk során lenyomták. Ebből az 5 meccsből 4 olyat tudunk kivenni, ahol a Valencia legalább két gólt lőtt. A mi tippünk, hogy Munirék (is) elverik a Granadát, és minimum két gólt lőnek. A statisztika is alátámasztja a megérzésünket, ez nem lesz egy gólszegény meccs. Látva azt, milyen szellős a Valencia védekezése, itt a Granada is lőhet gólt vagy gólokat, ami amúgy nem erénye.

Tipp: 3-1

Címkék: sportfogadás, tipp,