Sportfogadás tippek: Orosháza - Puskás Akadémia

2014-09-09
Áll a bál Felcsúton! A Puskás Akadémia az NBI-ben csak vergődik, hat forduló után győzelem nélkül áll. A játékosokat a Vidi elleni zakó után autómegvonással büntették.

Orosháza-Puskás Akadémia

Tipp: Puskás győzelem

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

Lehetne messzebbről is indítani a dolgokat, de talán ne menjünk bele politikai dolgokba. Elég annyi, hogy a Puskás Akadémia egy identitás nélküli fantomcsapat, amolyan van, de minek kategória. Ugyanakkor van, így foglalkozni kell vele.

Persze csak módjával és nyílván ahány ember, annyi vélemény. Mindenesetre sokat mond, hogy az NBI-ben csak a Dunaújváros áll a PFLA mögött. A vezetőség ezért megbüntette a srácokat, elvette az autókat a játékosoktól. Na bumm, most járhatnak edzésre busszal?

Végül is lényegtelen, tragikomédia az egész magyar futball, amiben talán egyetértünk páran. A Puskás Akadémia egy olyan csapat, ahol a korábban jó játékosoknak hitt srácok, mint a Polonkai vagy a Lencse elfocizgathatnak. Talán néha rá kéne nézni a mezre, hogy kinek az arcképe feszül rajta...

Ma Orosházára látogat a Puskás Akadémia, és talán nyerni is fog. Valahol kell, mert hétvégén a Fradihoz látogatnak, ahol simán jöhet egy újabb zakó. Az Orosháza harmadosztályú csapat, a középcsoport közepén szerénykedik. Két győzelem mellett két veresége van a hazaiaknak saját bajnokságukban, meglepetésre az előző körben a Dunaújvárost verték ki a Kupából. Persze ebből nem érdemes kiindulni, a Dunaújváros valószínűleg dobta a kupát, és minden erejével a bajnokikra koncentrál. A Puskás viszont jelen helyzetében nem teheti meg, hogy ezt a meccset is elveszíti. Győzniük kell a vendégeknek, mert ha nem, további retorziók várhatóak. Hogy a kocsikulcs elvétele után mi a következő lépés, azt csak találgatni lehet, de valószínűleg a Puskás Akadémia focistái sem akarják megtudni, hogy milyen retorziók jöhetnek még. Ha Lencséék összekapják magukat, egy NBIII-as középcsapatot talán még megütnek 1-2 góllal.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,