Sportfogadás tippek: Kispest - Debrecen

2015-08-02
Egy mérkőzés maradt hátra az NBI 3 fordulójából, a DVSC a Kispest Honvédhoz látogat.

Kispest - Debrecen

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.90

Iroda: TippmixPro

Kezdés: vasárnap 18:00

 

Többször írtunk már idén a DVSC-ről, a Loki meccseiről, de most sem tudnánk mást írni, mint korábban. A Rosenborg elleni mérkőzés is olyan, mint idén szinte minden meccs a hajdúsági együttestől: Gólt kap, és gólt lő a Loki, de a többes szám is indokolt lenne...

A hétközi Rosenborg elleni EL-mérkőzés is illet a sorba, 3-2-re kikapott a Debrecen, gólokat lőtt, és gólokat kapott. Egyedül a Puskás elleni 1-1 kivétel idén, de tudjuk, hogy a kivétel csak erősíti a szabályt.

A Kispest lendületesen kezdte a szezont, visszatértek az ultrák, újra van hangulat a kispesti pályán. Sok légiós távozott, visszatértek a fiatal magyar labdarúgók, és eddig két meccsből kettőt nyert a Honvéd, az egyiket a bajnoki címvédő Videoton ellen.

Tényleg van lendület ebben a csapatban, ha az MTK-t és a Vidit megverték, akkor miért ne vernék meg a DVSC-t is. De nem is ez a tippünk, hisz eléggé képlékeny kis találkozó ez. Ha Loki, akkor maradjunk inkább a góloknál, azokból a DVSC meccsein nincs hiány.

A 2.5 gól felett opció a tippmixprón majdnem 2-es oddsot ér, de az 1.90-en sem illik fanyalogni. A Loki majd Trondheimbe utazik jövő héten, de ezt a meccset még meg akarja nyerni, ebben biztosak lehetünk. Nem akarnak lemaradni a rajtnál pl. a Fraditól, de ne feledjük, ha a Honvéd most nyer, akkor a piros-feketék is 9 ponttal állnának.

A Debrecen általában támadó focit játszik, idén sincs ez másként, viszont a csapat védekezése egyelőre katasztrófa. Nyeli a gólokat a DVSC, a gyengécske Riga is oda-vissza kétszer beköszönt, de gólt lőtt a Puskás is a hajdúságiaknak, és kétszer bevette a Debrecen kapuját az NBI újonca, a Békéscsaba is. Kapott kettőt a Niksictől is a Debrecen, akárki játszik hátul, nem zár jól a védelem. A Kispest most egyben van, és otthon biztosan azért hajtanak majd, hogy összejöjjön a háromból három. A Loki is nyerni akar, tavaly a rossz szezonkezdet miatt esélye sem a DVSC-nek még csak arra sem, hogy a Vidit megszorongassa. Tudja Kondás Elemér is, hogy ha a rajtnál lemarad a gárda a riválisoktól, akkor ez a szezon is úszik! Elvileg ma Varga nem is játszik, így a középpályás szűrés vélhetően ma sem lesz hibátlan.

Jó meccs, sok gól várható!

Várható kezdők:
Honvéd: Kemenes – Botka, Bobál D., Ignjatovic, Baráth – Hidi, Kamber, Nagy G. – Vécsei, Youla, Holender
DVSC: Radosevic – Nagy Z., Brkovic, Mészáros, Korhut – Zsidai – Balogh N., Mihelic, Szakály, Sós B. - Castillion

Címkék: sportfogadás, tipp,