Sportfogadás tippek: Avtomobiliszt Yekaterinburg - Metallurg Magnitogorszk

2015-01-20
Ahogy a legtöbb jéghoki bajnokságban itt Európában, úgy a KHL-ben is közeledik az alapszakasz vége. Sok csapat már elszállt, sok viszont még küzd a jobb helyezésekért, vagy azért, hogy helye legyen a rájátszásban.

Avtomobiliszt Yekaterinburg - Metallurg Magnitogorszk

Tipp: 4 gól felett AH

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:00

 

Lesz itt egy találkozó a KHL-ben, ahol mindkét csapatnak meccset kéne nyerni! A győzelem az Avtomobilisznak lenne fontosabb, hisz a hazaiak a play off-ért küzdenek. Jelenleg úgy néz ki, hogy egy kiadó hely van még nyugaton, melyet jelenleg a Yekaterinburg foglal el, de a 9. helyen álló Admiral például úgy van lemaradva 4 ponttal, hogy 3 meccsel kevesebbet játszott. Létfontosságú lenne tehát a győzelem a hazaiaknak, mert ha nem nyernek, könnyen elúszhat a rájátszás.

A Metallurg szintén nyerni szeretne, hisz keleten a 3. helyen áll, de van rá reális esélye, hogy megnyerje a Keleti Konferenciát. Az AK Barsz sokáig sérthetetlennek tűnt, ám 4 meccset veszített zsinórban. Már csak három pont a Kazany előnye, ami nagyon simán ledolgozható.

A Metallurg play off szereplése már rég biztosított, ám a pályaelőnyért küzdeni fognak az ezüstrókák. Alighanem fontos ez számukra, ha nem így lenne, kieresztettek volna rég, ahogy az AK Barsz tette/teszi. A Magnitogorszk viszont lendületben van, Kovar és Zaripov az összesített pontlistát tekintve a legjobb 5-ben van jelenleg, és Mozyakin is majdnem befér a 10-be 46 pontjával.

Két olyan csapat találkozik ma délután (arrafelé inkább este), amelynek vannak győzelmi szándékai, így ez a 4 gól fölött AH opció 1.40-es oddsal több, mint baráti!

Címkék: sportfogadás, tipp,